Ford Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Easton Red Mustang Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Ford Shelby Mustang GT500 Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Ford Shelby Mustang GT500 Poster 158x53cm

  158 × 53 cm

  € 9,95

1 - 3 van 3

Ford posters

Mustang, Cobra, Shelby of misschien de Supersnake, wanneer een Ford liefhebber deze woorden hoort, krijgt hij of zij direct kippenvel. Allen zijn zeer iconische auto’s die nu nog steeds zeer geliefd zijn en vroegere tijden doen herleven. De Ford Mustang in zwart of glanzend rood, de prachtige design van de cobra en de herkenbare lijnen van de Mustang uit 1966 zijn allen vereeuwigd op de Ford posters van Posters.nl.

Ford posters voor de echte liefhebber

Strak design, glanzende wieldoppen en bijzondere toerentellers: je ziet het allemaal op de Ford posters. De auto’s zijn overigens op een

stijlvolle maar krachtige wijze op de posters afgebeeld. Namelijk met donkere achtergronden en gitzwart asfalt, zodat de auto’s nog beter voor de dag komen. Het is een spannend schouwspel tussen licht en donker, met in de hoofdrol natuurlijk een van die prachtige Ford wagens. Die hang je met liefde op als artwork in je woonkamer, op kantoor of in de showroom van een garagebedrijf.

Bestel makkelijk Ford posters

Bij Posters.nl kun je gemakkelijk de mooiste Ford posters bestellen. Kies de poster die je graag bij je aan de muur wilt hangen en zoek er

meteen een mooie lijst bij uit. Posters.nl geeft je enkele suggesties van prachtige lijsten, waarbij je zelfs kunt bekijken hoe de Ford poster er uiteindelijk in de lijst uit zal zien. Vervolgens plaats je de bestelling. Bestel vandaag nog, dan heb je de Ford posters namelijk de volgende werkdag al in huis.