Mini Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Mini Cooper - Londen

  50 × 40 cm

  Prijs: € 14,95

  Special Price € 11,21

 • Quickview

  Mini Cooper - Londen

  80 × 60 cm

  Prijs: € 17,95

  Special Price € 13,46

1 - 2 van 2

Mini posters

Er zijn auto's die altijd beroemd blijven. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Lelijke Eend, de VW Kever, maar zeker ook voor de Mini. Posters.nl heeft voor de echte Mini liefhebber Mini posters waar je hart sneller van gaat kloppen. De Mini Cooper is een gezellige en kleine Britse auto. Het typische design is al van mijlenver te herkennen. Heb je een Mini in je garage of ben je een Mini adept? Dan zijn deze posters echte musthaves!

Mini posters als kunstwerk

De Mini is een Britse auto en in veel Mini posters is dan ook de Union Jack verwerkt. Bijvoorbeeld op de auto zelf, maar ook in de achtergrond. De authentieke kleuren en de skyline van London geven extra sfeer aan de posters en de auto zelf. Of kies je toch voor de psychedelische poster, waarbij de Mini haast van de poster af lijkt te rijden? De ruime keuze aan posters biedt voor ieder wat wils. Welke Mini poster hangt er binnenkort bij jou aan de muur?

Bestel je Mini posters vandaag

Of je nu een dealer bent van de Mini Cooper of gewoon liefhebber van bijzondere auto’s, bestel vandaag je Mini poster en ontvang het de volgende werkdag. Hang een kunstwerk in de showroom of boven je bureau. Tevens ook ideaal om de garage op te fleuren. Maak van de Mini poster een echte blikvanger met een lijst uit de eigen lijstenmakerij van Posters.nl, of kies voor een standaard wissellijst. Een bestelling van de poster plus lijst heb je ook de eerstvolgende werkdag in huis.