Gerbera Posters

1 - 5 van 5

 • Quickview

  Twee Gerbera's Poster 24x30cm

  24 × 30 cm

  € 9,95
 • Quickview

  Twee Gerbera's Poster 60x80cm

  60 × 80 cm

  € 23,95
 • Quickview

  Vier Gerbera's Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 15,95
 • Quickview

  Twee Gerbera's Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 15,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Bloemen - Blauwe Achtergrond

  50 × 40 cm

  € 14,95

1 - 5 van 5

Gerbera posters

Ze staan bekend als een van de vrolijkste bloemen uit de bloemenstal: de gerbera's. Dat is eigenlijk niet zo verwonderlijk, want de gerbera is verkrijgbaar in een regenboog aan kleuren. Sereen in wit, vrolijk knalroze en gezellig paars: er is er vast een in jouw lievelingskleur. Het leuke aan gerbera’s is ook dat je ze zowel in een bonte bos kunt plaatsen of gewoon alleen in een gekleurde vaas. Hoe je de gerbera ook op tafel of in de vensterbank zet, als echte liefhebber breng je nog meer fleur aan je huis door middel van de leuke gerberaposters van Posters.nl.

Kunstzinnige gerbera posters

Dankzij de bijzondere kleuren is de gerbera bijzonder fotogeniek. Fier heft zij haar gekleurde kroon uit bovenaan de stevige frisgroene

steel, terwijl haar kleur wordt versterkt door gezellig gekleurde, transparante vaasjes. De gerberaposters van Posters.nl laten alle prachtige facetten van de gerbera zien. Zowel in kleur als in sfeervol zwart-wit. De vrolijk, bontgekleurde gerberaposters zijn zeer geschikt voor de serre, je lievelingskamer, maar ook als decoratie van de bloemenwinkel en zelfs op school. Zo geniet je overal van de vrolijke gerbera’s.

Bestel makkelijk gerbera posters

Plaats vandaag nog je bestelling voor de gerberaposters en de bloemenpracht wordt de volgende werkdag al bezorgd. Laat de posters door

onze lijstenmakerij inlijsten in een bijpassende lijst voor een nog grotere impact. Wanneer je een keuze uit de posters maakt, krijg je van Posters.nl al een suggestie voor de mooiste lijsten. Ook poster plus lijst heb je de volgende werkdag in huis.