Lelie Posters

1 - 6 van 6

 • Quickview

  Calla Lelie Wit Poster 24x30cm

  24 × 30 cm

  € 9,95
 • Quickview

  Witte Calla Lelie Poster 24x30cm

  24 × 30 cm

  € 9,95
 • Quickview

  Calla Lelie Wit Poster 60x80cm

  60 × 80 cm

  € 23,95
 • Quickview

  Witte Calla Lelie Poster 60x80cm

  60 × 80 cm

  € 23,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Witte gedraaide Calla Lelie Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 15,95
 • Quickview

  Lelie

  86 × 71 cm

  € 47,95

1 - 6 van 6

Lelie posters

Liefhebbers van de natuur zullen het met ons eens zijn dat lelies toch wel een van de mooiste bloemen zijn die je dan ook graag als poster wil hebben. Het is een van de meest gewaardeerde bloemen in Europa, het enige continent waar ze groeien. Of je nou een moderne of een klassieke inrichting hebt in je huis, lelieposters verdienen overal een plekje. De mooiste lelieposters vind je in de ruime sortering van deze posterwinkel.

Zo kun je hier posters aantreffen met thema’s als een lelie in volle bloei of een vlinder die erop landt. Of een afbeelding van lelies in een sloot of in een mooi boeket. Hoewel er een paar honderd soorten van deze bloemen bestaan zijn er met name lelieposters van bekende types als de witte of gele calla en nog een paar varianten uit de leliefamilie.

Ook kun je bij Posters.nl reproducties kopen van schilderijen van deze bloemen uit een kunststroming als het Impressionisme of een lelie schilderij van de hedendaagse kunstenares Nicoletta Belletti. Bij deze postersite Op deze site kom je In de eigen rubriek van de kunstenaar Claude Monet een reproductie tegen van zijn meesterwerk met lelies ‘brug over de Giverny’. Ook zijn lelieposters een aanrader voor mensen die van religieuze kunst houden, omdat deze kruidachtige plant in het christelijk geloof het symbool is van zuiverheid.

De lelieposters komen vaak mooi uit de verf door de gebruikte achtergronden met bijvoorbeeld zwart of een sepia-tint. Lelieposters zijn een mooi stukje wanddecoratie voor elke liefhebber van bloemen en de natuur. Wie nog meer keus wil kan bij deze website ook nog zoeken op trefwoorden als ‘bloemen posters’ of ‘bloemen kunst’.