Magnolia Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Magnolia's op een Schaal

  30 × 30 cm

  € 7,49
 • Quickview

  Magnolia Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 19,95
 • Quickview

  Magnolia Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 15,95

1 - 3 van 3

Magnolia posters

Breng bloeiende schoonheid in je huis met een van de Magnolia posters uit het assortiment van Posters.nl. Magnoliabomen dragen grote, kleurige bloemen die lentegevoel en verfijning uitstralen. Ze zijn dan ook populair in verschillende soorten tuinen. Ook binnenshuis brengen magnolia's sfeer en kleur. Een Magnolia poster fleurt de donkerste kamer direct op. Of het nu op kantoor is of thuis, een bloeiende magnolia komt overal tot zijn recht. Magnoliabloemen inspireren: de grote poeet en wijsgeer Tagore wijdde één van zijn gedichten aan de magnolia. Deze bijzondere bloem figureert bovendien in meer dan één bekende filmtitel.

Magnolia posters naar ieders smaak

Magnolia posters zijn er in alle afmetingen: van een vierkante kunstdruk op klein formaat over een rechthoekige poster, tot fotobehang waardoor je een hele muur kunt bekleden met een bloemenzee. Op Posters.nl vind je het allemaal. Kies voor een zwart-wit-druk als je de nadruk wil vestigen op de harmonische vormen en vloeiende lijnen van de magnoliabloem. Snuffel eens tussen het aanbod aan kunstdrukken als je iets artistieker wilt. Bloeiende magnolia's in warme kleuren die contrasteren met koele stenen of een aardewerken kom. Witte magnolia's, geschikt in een koperen kan, voor een huiselijk effect. Geniet van het esthetische aspect van tere magniolabloemen aan een sierlijk kronkelende tak.

Voordelig geprijsd, snel in huis

Posters.nl staat garant voor een uiterst vlotte levering. Bestel je vandaag voor 17:00 uur, dan wordt de poster de volgende werkdag al bij je thuis geleverd. Een bijpassende lijst bestellen is simpel, Posters.nl beschikt immers over een eigen lijstenmakerij.