Waterlelie Posters

1 - 5 van 5

 • Quickview

  Oriental Waterlily I

  30 × 40 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Oriental Waterlily II

  30 × 40 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Waterlelie - Victoria

  95 × 33 cm

  € 17,95
 • Quickview

  Waterlelie

  95 × 33 cm

  € 17,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Waterlelie

  40 × 50 cm

  € 14,95

1 - 5 van 5

Waterlelie posters

Van de meest geliefde waterplanten zijn bij de grootste online postershop van ons land natuurlijk waterlelieposters te koop. Omdat ze alleen in de zomermaanden bloeien is het met een waterlelieposter uit deze webshop mogelijk om bij jou thuis het hele jaar te genieten van deze prachtige bloemen.

Binnen de meer dan zestig soorten die er in de natuur bestaan heeft deze webwinkel onder meer waterlelieposters van de roze en paarse waterlelie. Uiteraard is de witte waterlelie als meest voorkomende soort in Nederland vertegenwoordigd. Ook tref je in de collectie bloemenposters heel andere types als de tropische waterlelie. Daarnaast zijn er bloemenposters verkrijgbaar met waterlelies die net boven het wateroppervlak in een vijver dobberen of gefotografeerd zijn vanaf hun hartvormige voet, zodat je de kroonbladeren of kelkbladeren goed kunt zien.

Waterlelie posters halen de natuur bij jou in huis!

Ook in de kunstwereld en vooral de kunststroming het Impressionisme uit de negentiende eeuw is deze bloem een dankbaar onderwerp, zoals te zien is in de sortering waterlelieposters van deze website. De grote serie schilderijen rondom het thema waterlelies van de beroemde schilder Claude Monet uit het Museum Of Modern Art in New York tref je hier als kunst reproductie in de postercollectie. Een leuke decoratieve tip is om een tweeluik of drieluik van waterlelieposters in je huis op te hangen.

Als jij dol bent op dit soort bloemenposters kijk dan ook eens op deze site bij de rubriek Lelie Fotobehang. En andere types bloemenposters kun je hier aantreffen bij categorieën als Tuin Posters, Natuur Posters of Lelie Posters.

Waterlelieposters kopen onder goede voorwaarden

Waterlelieposters kun je bij deze online postergigant kopen tegen een mooie prijs, goede voorwaarden en een snelle aflevering. We pakken je bloemenposter stevig in met een koker of doos en je kunt natuurlijk veilig afrekenen met alle gangbare betaalmiddelen. Je hebt altijd veertien dagen bedenktijd als je wil ruilen. Bij vragen hierover staat de klantenservice dagelijks tot 21 uur voor je klaar. Als de webpagina waar jouw poster opstaat aangeeft dat het item er op dat moment niet is, komt in de regel jouw order een dag later bij je aan.

Een goede tip is om je poster met waterlelies in te lijsten. Zoek op deze site een bijpassende lijst die aan jouw voorwaarden voldoet en klaar is Kees! Als je met een lijst echt bijzondere wensen hebt omdat je niet iets van je gading kunt vinden bij de standaardlijsten, laat er dan een op maat maken aan de hand van het online bestelproces op deze site.

Haal de pracht van de natuur bij jou thuis met de waterlelieposters of posters van andere bloemen uit de ruimst gesorteerde poterwinkel van ons land!