Apen Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Brillangoer Jong Grijpen Poster 75x50cm

  75 × 50 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Monkeys Bananas Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 8,95

1 - 2 van 2

Apen posters

Dieren roepen vaak verwondering en vertedering op. Deze apenposters zijn wel heel speciaal en geven zeker leuke reacties. Apen zijn grappig, lief en herkenbaar. In de dierentuin kunnen we uren naar hun capriolen kijken. Soms zijn ze diep in gedachten, andere keren racen ze door bomen en slingeren ze aan touwen. Ze houden van een geintje maar kunnen ook boos worden, bijvoorbeeld als hun jong lastig gevallen wordt.

Apen lijken op mensen

Op deze apenposters vind je diverse mensapen en andere apen. Mensapen zijn bijvoorbeeld orang-oetans, gorilla's en chimpansees. Deze mensapen lijken het meest op mensen, vooral door hun gezicht. Hun ogen en gezichtsuitdrukking lijken wijsheid, tederheid en liefde uit te stralen. Kleinere apen zijn er in vele soorten. Hun staart gebruiken ze om zich te verplaatsen. Alle apen vormen hechte banden, zeker tussen moeder en kind maar eigenlijk met alle leden van de groep. Net als bij ons mensen heeft elke aap zo zijn eigen karakter. Op deze apenposters zijn prachtige en grappige momenten vastgelegd uit het leven van apen.

Bestel je Apen posters snel en makkelijk bij Posters.nl

Bestel snel deze mooie apenposters. Vandaag besteld betekent dat je ze de eerstvolgende werkdag in huis hebt. De posters zijn nog mooier als je ze laat inlijsten. Zo blijven ze ook altijd in goede staat. Posters.nl biedt deze service aan via hun unieke lijstenmakerij. Je hebt zo snel je apenposters in huis, voordelig en perfect.