Dinosaurus Posters

1 - 6 van 6

 • Quickview

  Dinosaurus gevecht

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Dinosaurussen - Overzicht

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Dinosauriërs met Vleugels

  61 × 91,5 cm

  € 19,95
 • Quickview

  De Tyrannosaurus

  98 × 68 cm

  € 19,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Prehistorisch Marine Leven

  91,5 × 61 cm

  € 19,95
 • Quickview

  Pterosaurs - Flying Reptiles

  91,5 × 61 cm

  € 19,95

1 - 6 van 6

Dinosuarus posters

Met deze dinosaurusposters krijg je een idee hoe de aarde er miljoenen jaren geleden uitzag. Er was een ongelooflijke rijkdom aan vormen in deze dieren. Dit kwam onder andere door het uiteen drijven van de continenten, waardoor ze zich apart ontwikkelden. Sommige mensen denken dat dinosaurussen maar kort op de aardbol hebben rondgelopen maar dat is niet waar. Ze hebben het er 140 miljoen uitgehouden en daarom zijn er ook zoveel fossielen gevonden, overal te wereld. Bewonder ze op deze dinosaurus posters.

Een prachtige wereld

Prehistorisch leven is gedeeltelijk in een mist gehuld maar veel is wel bekend, en daarop zijn de tekeningen op de dinosaurus posters gebaseerd. Zo was de Tyrannosaurus Rex echt een heel gevaarlijk roofdier van meer dan 10 meter lang. De Futalognkosaurus was echter nog veel groter. Kijk naar deze prachtige posters en bedenk dat deze dieren hier rondliepen. Je ziet de vleeseters en de planteneters en de vliegende dinosaurussen waarvan onze vogels afstammen. Op ander leuke en lieve dinosaurus posters zie je een vrijere interpretatie van hoe ze eruit zagen.

Bestel snel en makkelijk je Dinosaurus posters

Bij Posters.nl bestel je makkelijk en snel deze mooie posters. Zo'n poster aan de muur betekent dat je vaak even kan kijken naar deze geheimzinnige dieren. Je hoeft geen paleontoloog te zijn om van ze te houden. Je poster inlijsten maakt deze nog mooier. Posters.nl doet dit snel en vakkundig voor je en zorgt ervoor dat je je posters snel in huis hebt.