Vissen Posters

1 - 12 van 12

 • Quickview

  Doktersvissen

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Tropische vissen en Koraal

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Doktersvissen in een groep

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Manta Rog

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Zeeschildpad

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Clownvis met Zeeanemonen

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Kaapse pelsrob

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Vijvervissen Poster 48x68cm

  48 × 68 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Walvis door de IJsberg

  80 × 60 cm

  € 32,95
 • Quickview

  Bloemen en Goudvissen - Roze

  30 × 30 cm

  € 7,49
 • Quickview

  School Rode Tonijn, Middellandse Zee

  30 × 30 cm

  € 7,49
 • Quickview

  Tropische Vissen Poster 91.5x30.5cm

  91,5 × 30,5 cm

  € 17,95

1 - 12 van 12

Vissen posters

Op deze site tref je een aantal prachtige vissenposters aan. Elk van deze posters zal een aanwinst zijn voor je huis en zal elke ruimte iets bijzonders meegeven. Omdat vissen onder water leven zie je ze niet vaak, behalve bijvoorbeeld in aquaria. Er zijn veel mensen liefhebbers van deze prachtige dieren, om deze reden de productcategorie vissenposters.

Onder het hoofdstuk vissenposters zie je een aantal van de verschillende soorten terug, zoals de aquariumvissen en de tropische vissen, maar ook bijvoorbeeld een overzicht van zeevissen. De meeste vissen zijn koudbloedig, maar sommige grotere soorten vertonen warmbloedige trekjes. Vissen komen over de hele wereld voor. Er zijn ruim 32.000 bekende, in meer dan 500 families onderverdeeld en er wordt met regelmaat een nieuwe soort ontdekt. De bekendste en meest geliefde kom je tegen op de posters op deze site. Al met al genoeg reden om een aantal posters te selecteren.

Bescherming Vissen Posters

Om je poster in goede staat te houden heb je de mogelijkheid om je aanwinst te beschermen en mooier uit te laten komen met een lijst. Je voorkomt met een omlijsting dat hij beschadigd raakt of vies wordt. Ideaal voor een ruimte waar ook kinderen komen. Verder komt er nog eens bij dat posters dan niet kapot gaan. Ook niet als je vissenposter op een andere plek zou willen hangen.

Naast bescherming is er nog een goede reden om een vissenposter of andere dierenposter in te laten lijsten. Het zorgt er immers voor dat de poster extra goed uitkomt. Kijken welke lijst u het mooiste vindt is heel makkelijk te zien op Posters.nl. Op de website kun je zien hoe een vissenposter eruit ziet in de door jou gekozen lijst. Er zijn heel veel verschillende soorten lijsten dus er is er altijd wel eentje bij naar jouw smaak. Mocht het onverhoopt voorkomen dat je geen wissellijst vindt die bij je gekozen vissenposter of dierenposter dan kun je kiezen voor een op maat gemaakte lijst. Posters.nl heeft daarvoor lijstenmakers in dienst.

Bestelgemak en service bij Vissen Posters

Bestelgemak en service zijn essentieel voor Posters.nl. Je vindt snel en gemakkelijk jouw favoriete dierenposter doordat onze site is onderverdeeld in gebruiksvriendelijke categorieën. Zodra je je keuze hebt gemaakt zal het artikel zo snel mogelijk worden verzonden. Dit gebeurt in een stevige verpakking zodat je artikel heelhuids aankomt. Mocht er toch een probleem zijn neem dan contact op met de helpdesk die het probleem dan snel en vakkundig zal oplossen.

Geniet ook snel thuis van één van de mooie vissenposters en plaats je posterbestelling op Posters.nl!