Beauty and the Beast Posters

1 - 4 van 4

 • Quickview

  Beauty and the Beast - Belle

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Beauty and the Beast - Cover

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Beauty and the Beast - Dans

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Beauty and the Beast - Transformatie

  61 × 91,5 cm

  € 8,95

1 - 4 van 4

Beauty and the Beast Posters

Beauty and the Beast, een Disney live-action remake. Een fantasyfilm uit 2017 van Walt Disney en Mandeville. Dit welbekende sprookjesfilm is een live-action remake van de animatiefilm uit 1991.

Belle, een prachtige jonge vrouw, is gevangen in een kasteel door een ‘Beast’. Belle ontdekt dat deze Beast eigenlijk een prins is, die vervloekt is door een tovenares als boetedoening voor vroeger. Het duurt niet lang voor ze verliefd worden op elkaar. Gaston, een narcistische jager, is geobsedeerd door Belle en wil haar voor zichzelf hebben. Belle probeert bij hem uit de buurt te blijven, wat leidt tot een confrontatie tussen haar twee ‘minnaars’.

Wereldwijd enthousiaste fans

De film Beauty and the Beast ging in première op 23 februari om Londen. Hierna kreeg de film van $160 miljoen budgetwaarde zeer positieve reviews van enthousiaste kijkers wereldwijd, en de winst kwam uit op maar liefst $428 miljoen.

Zo’n succesvolle en bijzondere film als Beauty and the Beast wil Posters.nl uiteraard ook in kaart brengen. Grijp hier je kans om voor ongelooflijk scherpe prijzen jouw favoriete posters makkelijk te bestellen! Je kunt er zelfs voor kiezen om er een lijst omheen te krijgen van onze eigen unieke lijstenmakerij. Zo creëer jij de sfeer van jouw favoriete film goedkoop en snel in jouw eigen kamer. Als de poster op voorraad is, kan het zelfs dat je hem de volgende dag al in huis hebt.

Heb jij een echt passie voor de fantasyfilm Beauty and the Beast? Dan moet je bij Posters.nl zijn.