Mickey Mouse Posters

1 - 5 van 5

 • Quickview

  Mickey Mouse Poster Retro 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Kingdom Hearts Classic Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Mickey Mouse Retro Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Mickey Mouse Evolution Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Epic Mickey Orange Bridge Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 6,95

1 - 5 van 5

Mickey Mouse posters

Het leuke aan deze Mickey Mouse posters is dat ze zo vertrouwd zijn, alsof je beste vrienden erop afgebeeld zijn. Wie groeit er niet op met Mickey Mouse en Donald Duck? Mickey is slim en blijft altijd rustig, terwijl Donald Duck veel impulsiever is. Deze Mickey Mouse posters zijn prachtig voor in de kinderkamer maar ook menig volwassene heeft er graag een paar aan de muur hangen. Het is niet alleen jeugdsentiment; de tekeningen zijn ook gewoon erg leuk en goed gemaakt. Het is bovendien een gezellige wereld waarin de Disneyfiguren leven.

Mickey, Goofy, Donald, Katrien, wie kent ze niet?

Mickey Mouse posters zijn er in verschillende formaten. Ook is er een prachtig fotobehang, waardoor je je in Disney World waant. Mickey beleeft altijd veel avonturen met zijn bekende vrienden en vriendinnen en natuurlijk zijn hond Pluto. Zijn bijdehante vriendinnetje Minnie speelt ook een belangrijke rol in de verhalen. Vaak gaan ze met het hele gezelschap op reis om één of ander mysterie op te lossen. Mickey Mouse posters zijn kleurrijk en fantasievol en een echte blikvanger in een kamer.

Koop snel en makkelijk deze mooie Mickey Mouse posters

Bij Posters.nl bestel je direct, zodat je de volgende werkdag je posters al in huis hebt. Ook kun je verschillende ophangsystemen kopen zoals strips en kant-en-klare lijsten. Nog mooier is het om je poster in te lijsten zodat het echt uniek maatwerk is. Je Mickey Mouse posters worden op die manier prachtige wandversieringen om nog jaren van te kunnen genieten.