Minnie Mouse Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Minnie Mouse Poster Retro 40x50cm

    40 × 50 cm

    € 6,95

1 - 1 van 1

Minnie Mouse posters

Minnie Mouse verovert al zowat een eeuw de harten van groot en klein. Met een van de Minnie Mouse posters van Posters.nl breng je dan ook meteen vrolijkheid je huis binnen. Kies voor een poster in opgewekte kleuren waarop je Minnie samen met haar vrienden ziet en geef je woonkamer een vrolijk tintje. Of kies voor een instant aangeklede kinderkamer met een van de Minnie Mouse Posters op groot formaat: dankzij het kwalitatieve fotobehang is de kamer meteen gedecoreerd.

Minnie Mouse posters voor groot en klein

Kinderen zijn dol op de sympathieke Minnie en haar makkers. Ze maakt dan ook deel uit van een vrolijke bende. Vind jij die net zo leuk als zij, kies dan voor een poster waar ze allemaal op staan: Donald Duck, Goofy, Boris, Pluto en natuurlijk Mickey! Is deze muizendame een van je stijliconen? Ga dan voor een vintage Minnie Mouse Poster waarop ze prijkt in vol ornaat, inclusief retro-hoedje. Een poster van een dromerige Minnie in een zee van bloemen doet het goed boven het hoofdeinde van een bed. Tussen de Minnie Mouse posters vind je ook een fotobehang van Minnie en Arabella Duck, met verse cupcakes in de hand. Daarmee licht je een donkere keuken in een handomdraai op!

Supersnel en voordelig bestellen

Posters die je vandaag voor 17:00 uur bestelt, heb je de volgende werkdag al in huis. Bovendien kun je zonder enige moeite een lijst kiezen. Posters.nl beschikt immers over een eigen lijstenmakerij. De lijsten zijn net zo scherp geprijsd als de posters zelf!