Monsters University Posters

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Monsters University posters

Met de Monsters University posters haal je deze overtuigende fantasiewereld in huis. Een wereld waarin je voor een vriend door het vuur gaat en waar vindingrijkheid beloond wordt. Sulley, eigenlijk James P. Sullivan, en Mike Wazowski zijn de bekende schrikkers uit de film Monsters en co. Door kinderen 's nachts aan het schrikken te maken, wekken ze elektrische energie op voor hun wereld. Monsters University is hier het vervolg op maar speelt chronologisch eerder, toen Mike en Sulley elkaar leerden kennen op de universiteit.

Een heel eigen wereld

Monsters University posters tonen de twee vrienden, vaak samen met andere vrienden, in hun eigen leefomgeving. Het geniale van de Monsters films is dat deze parallelle wereld zo grappig en interessant is. Dat de monsters erg bang voor mensenkinderen zijn, is ook een geniale vondst. Op de Monsters University posters is ook aartsvijand Randall aanwezig, nog niet zo doortrapt als hij later zal worden maar wel herkenbaar als een vilein karakter.

Bestel snel en makkelijk je Monsters University posters

Je wilt Mike en Sulley zo snel mogelijk bij je thuis hebben. Kies het formaat van de poster, of ga voor het prachtige fotobehang. Bestel nu, dan heb je ze de eerstvolgende werkdag in huis. Voor de posters zijn bij Posters.nl ook wissellijsten en posterstrips verkrijgbaar. Ook heel mooi is het om je poster in te lijsten. De kleurrijke afbeeldingen van hoge kwaliteit van de Monsters University posters worden zo beschermd en komen nog beter uit.