Planes Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Planes - Vuur en Redding

  40 × 50 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Disney Planes - Movie Teaser

  61 × 91,5 cm

  € 8,95

1 - 2 van 2

Planes posters

Planes is een van de nieuwere Disneyfilms, leuk voor jong en oud! Honderden kinderen zijn helemaal weg van de animatiefilm. En spelen de avonturen van Dustie, Dottie, Chug en de anderen maar al te graag na. Scoor op Posters.nl een leuke Planes poster om de kinderkamer mee op te fleuren. Met een Planes poster boek je een gegarandeerd succes bij de kids!

Aanbod Planes posters

Er zijn meerdere Planes posters te vinden in het assortiment. De originele filmposter zit hier uiteraard tussen. Maar je kunt ook posters uit andere Planes scenes vinden. Erg leuk voor de kinderkamer is Planes fotobehang. Met dit fotobehang tover je de kamer in één klap om tot Planes paradijs. Het behang hoeft helemaal niet per se op elke muur. Het kan bijvoorbeeld ook leuk zijn om één muur te beplakken. Ook het fotobehang is in meerdere versies te verkijgen. Zo kun je bijvoorbeeld 'Above the clouds' kiezen. Een dromerig beeld tussen de wolken.

Zo bestel je de Planes posters

Al je favoriete Planes posters bestel je eenvoudig op Posters.nl. De Planes posters die op voorraad zijn, heb je de volgende werkdag al in huis. Je kunt dus lekker snel van je Planes poster genieten. De posters zijn allemaal scherp geprijsd. Lijst je poster in voor een mooier resultaat en betere bescherming. Posters.nl maakt het inlijsten heel makkelijk. Dankzij de eigen lijstenmakerij van Posters.nl, is er voor ieder formaat poster een bijpassende lijst.