Alfabet Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Alfabet 2

    30 × 42 cm

    € 12,95

1 - 1 van 1

Alfabet posters

Het ABC leer je samen met de allerleukste vriendjes op de alfabetposters van Posters.nl. Leer van Winnie de Pooh over de H van Honing. Wanneer leren leuk is, gaat het veel gemakkelijker. En met deze alfabetposters kent je kind het alfabet al snel van voor naar achter en weer terug. Ook ideaal om op te hangen in het klaslokaal, het consultatiebureau of op de peuterspeelzaal.

Plezier met Alfabet posters

Maak leren voor je kindje extra leuk door een van de alfabetposters op de slaapkamerdeur of -muur te hangen. De vrolijke plaatjes die gepaard gaan met de verschillende letters zorgen ervoor dat je kind met veel plezier het ABC zal willen leren. Want de letters komen op iedere hoge kwaliteit poster tot leven. Rare letters, zoals de X en Q, worden daardoor veel minder abstract. Geef je kind of je klas daarom een van de alfabetposters cadeau en zie hoe snel ze het ABC zullen leren.

Bestel makkelijk Alfabet posters

Een alfabetposter zal intensief gebruikt worden en wordt vast veel aangeraakt. Om de poster lang mee te laten gaan, kies je ervoor om de poster te laten inlijsten. Bij de posterkeuze krijg je van Posters.nl direct de ideale lijsten gepresenteerd, zodat je keuze nog makkelijker wordt. Voor poster plus lijst geldt: vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis. Kan je kind meteen beginnen met het ABC!