Biologie Posters

1 - 5 van 5

 • Quickview

  Het Menselijk Lichaam

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Het Spierstelsel

  68 × 98 cm

  € 19,95
 • Quickview

  Human Evolution

  91,5 × 61 cm

  € 19,95
 • Quickview

  Spinnen

  68 × 98 cm

  € 19,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Het Skelet

  61 × 91,5 cm

  € 19,95

1 - 5 van 5

Biologie posters

Biologie: de leer van het lichaam van mensen en dieren. Van bloedbanen tot zenuwbanen, van organen tot het skelet. Omdat je moeilijk bij jezelf naar binnen kunt kijken, kies je voor biologie posters. Deze zijn ideaal als illustratie op de reflexologie- of huisartsenpraktijk, maar ook voor in het biologielokaal op school. Gebruik de posters tijdens de lessen of om cliënten belangrijke zaken aan te wijzen. Zo worden al die moeilijke dingen ineens duidelijk.

Diverse biologie posters voor veel doeleinden

Het menselijk lichaam staat centraal op de biologieposters van Posters.nl. Hoewel je ook bewoners van het dierenrijk en een overzicht van

geneeskrachtige planten tegenkomt op de uitgebreide postercollectie, zijn het vooral de hersenen en de menselijke anatomie die aan bod komen. De prachtige gedetailleerde posters zijn echte must-haves voor praktijkruimtes en biologielokalen. Natuurlijk bevat iedere poster een duidelijke uitleg en wordt alles met naam en toenaam aangewezen.

Bestel makkelijk biologie posters

Waar je de biologie posters ook voor nodig hebt, je bestelt ze makkelijk via Posters.nl. Wanneer je de posters intensief gaat gebruiken in

de les of in een praktijk, dan is het verstandig om de poster tegen beschadigen te beschermen. Posters.nl biedt daarom bij je posterkeuze direct een collectie aan bijpassende lijsten aan. Het is mogelijk om een standaard wissellijst te kiezen, maar je kunt ook kiezen voor een lijst uit eigen lijstenmakerij die helemaal naar wens wordt gemaakt. Vraag vooral eens naar de mogelijkheden. Trouwens: wanneer je vandaag de poster plus lijst bestelt, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis.