Cake Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Cupcakeology

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Howard Shooter - Cakejes

  30,5 × 91,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Cupcakes en Konijnen

  40 × 30 cm

  Prijs: € 9,95

  Special Price € 4,95

1 - 3 van 3

Cake posters

Roze glazuur, hartjes, lieve konijntjes en vooral heel veel heerlijke cupcakes! Dát en meer staat op de cake posters van Posters.nl. Je krijgt spontaan trek in zoetigheid en een kopje thee wanneer je naar deze uitnodigende posters kijkt. De gezellige posters zullen iedere tearoom, banketbakkerij en winkel voor bakbenodigdheden opfleuren. Maar ook in de woonkamer of keuken mag zo’n mooie cake poster niet ontbreken. Het geeft je inspiratie om zelf wat lekkers te gaan bakken.

Afbeeldingen met lekkers

De gezellige Cake posters zijn niet alleen watertandend lekker om te zien, ze zijn ook heel vrolijk en kleurrijk. Je wordt meteen vrolijk

als je de fleurige cupcakes aan de muur ziet hangen. Of hang ze aan je deur, want de posters zijn er ook in deurformaat. Kies voor een poster met prachtig versierde cupcakes, bijvoorbeeld een romantische, met hartjes voor Valentijn. Of juist een heel kleurige poster. Of neem je liever een poster met een kunstzinnige afbeelding van cake en thee? Beter nog, kies ze allebei. Maar pas op, je kunt de poster met cakejes niet écht opeten. Misschien is het wel verstandig om de leuke posters van een fleurige lijst en een hoge kwaliteit glasplaat te voorzien. In de eigen lijstenmakerij van Posters.nl vind je keuze uit leuke, kleurrijke en basic lijsten, die perfect passen bij de cake posters.

Bestel hier gemakkelijk je cake posters

Of je nu voor een kleurrijke cake poster kiest of juist voor een romantische poster met veel rood, roze en hartjes: Wanneer je vandaag

bestelt, ontvang je de poster de volgende werkdag al in huis. Overigens sturen we je de lijst gelijktijdig op. Kun je gelijk van al die heerlijkheden aan de muur genieten!