Coca Cola Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Coca-Cola - Ijsberen

  91,5 × 61 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Coca Cola - Vallende Flessen

  95 × 33 cm

  € 14,95

1 - 2 van 2

Coca Cola posters

Coca Cola is al populair sinds de oprichting in 1886. En niet alleen als drankje, maar ook als beeld. Veel kunstenaars laten zich met plezier inspireren. Vooral door het typische flesje uit 1915. Daarom prijken dit flesje en de zwierige letters op verschillende Coca Cola posters. Van vintage beelden tot pop-art kunst: er is altijd een Coca Cola poster voor jou te vinden in de uitgebreide collectie van Posters.nl.

Coca Cola posters voor de echte fans

De echte fans willen natuurlijk laten zien dat ze van Coca Cola houden. In de collectie van Posters.nl vind je speciale vintage posters met pin-up girls uit de jaren 50 van de vorige eeuw. Daarnaast zijn er spannende zwarte posters met sprankelende flesjes in neon kleuren. Of wat dacht je van een deurposter met een grote fles Coca Cola erop. Je zou er spontaan dorst van krijgen. De Coca Cola posters zijn sprankelend en fris, net als de cola zelf. Ideaal om op te hangen als kunst in je woning, in de bar of op de kunstacademie.

Bestel makkelijk je Coca Cola posters met lijst

Kies de mooiste Coca Cola posters voor bij je thuis of kantoor en bestel deze samen met een mooie lijst. De handgemaakte lijsten uit de eigen lijstenmakerij maken van je poster een waar kunstwerk. Zelfs voor deurposters en posters met afwijkende afmetingen heeft Posters.nl de perfecte lijst. Bestel vandaag alleen een poster of poster plus lijst en ontvang het de volgende werkdag in huis.