Koffie Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Koffie met Chocolade

  50 × 40 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Koffie - Cafe Arabica

  65 × 100 cm

  € 47,95

1 - 2 van 2

Koffie posters

Naast de vele vintage wandplaten en reclameborden met als thema koffie is er tegenwoordig ook veel vraag naar koffieposters. Want of het nou voor aan de wand is bij een hippe koffiebar of bij de koffietafel in je woonkeuken, koffieposters zijn enorm gewild bij deze posterwinkel. Dit soort posters maken je woning extra gezellig omdat iedereen van koffie drinken houdt. Het staat synoniem voor gezelligheid, of het nou een foto van kopjes cappuccino is of koffieposters met nostalgische reclameborden van de bekende merken.

Vele kunstenaars hebben zich de afgelopen 150 jaar gestort op het thema koffie. De mooiste koffieposters van bekendste kunst vind je in de sortering van deze grote posterwinkel. Het gaat hierbij met name om stillevens van het bekende opwekkende drankje waarvan we nooit genoeg krijgen.

Prachtige koffie posters voor de echte koffiedrinker

Behalve voor de hand liggende foto’s van een kopje koffie of ouderwetse reclameborden wordt het thema koffie ook nog op heel andere wijze gepresenteerd op het posteraanbod van deze site. Denk hierbij aan een collage met diverse soorten koffie, nostalgische koffiepotten of foto’s van kunstzinnige schuimvormpjes in koppen cappuccino. Zoals altijd bij Posters.nl kom je van alles tegen bij de rubrieken die deze postersite voert. Vast staat dat de koffiegeur je tegemoet komt bij alle koffieposters!

Bij de koffieposters van deze webwinkel zie je de zo typerende verschillen tussen bekende koffieproducerende landen als Italië of Turkije. Koffieposters zijn een leuk cadeau voor iemand die graag koffie drinkt! Ook doen koffieposters het prachtig bij de inrichting van horecabedrijven of een kantine. Kijk bij deze website ook eens naar rubriek ‘koffie kunst’. Het is niet verwonderlijk dat Posters.nl genoteerd staat in de top 100 van de sectie Decoratie & Interieur van Trustpilot.

Koffie posters koop je bij Posters.nl

Op deze site kun je ook zien hoe koffieposters eruit zien met een lijst. Deze kun je ook bestellen of op maat laten maken door het eigen lijstenatelier van deze webshop. Ook biedt Posters.nl aanvullende hulpmiddelen zoals een setje posterplakkers.

Bestel hier online posters van je favoriete drankje of vind op Posters.nl een mooi cadeau voor iemand!