Pasta Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Italiaanse Pasta

  70 × 50 cm

  € 24,95
 • Quickview

  Italiaanse Pasta

  50 × 40 cm

  € 15,95

1 - 2 van 2

Pasta posters

Pastaposters zijn prachtige en kunstzinnige stillevens. De keuken is een voor de hand liggende plek om ze op te hangen, maar ook in elke andere ruimte vormen ze een mooie wanddecoratie. Denk aan de huiskamer of op kantoor. Pasta is zachtgeel, of soms rood of groen als tomaat en spinazie. Pasta staat voor gezelligheid, lekker eten en Italië, het land waar pasta het basisingrediënt is van veel fantasierijke recepten. Maar ook in andere landen is pasta in allerlei vormen niet meer weg te denken.

De schoonheid van pasta

Pasta heeft een eigen schoonheid door de verschillende vormen die het kan hebben. Pastaposters zijn foto's van pasta die op artistieke manieren gerangschikt is. De prachtig scherpe foto's worden vervolgens afgedrukt op papier van hoge kwaliteit met een mooie glans. Capellini, fusilli, penne, rigatoni, conchiglie, farfalle en ga zo maar door, lenen zich uitstekend voor mooie foto's. Ook pasta ripiena oftewel gevulde pasta of verse pasta gemaakt met ei op een houten keukentafel leveren poëtische pastaposters op, die je graag aan je muur wilt hebben.

Bestel snel en makkelijk je Pasta posters

Posters.nl heeft een ruime keuze uit pastaposters in verschillende formaten. Met een op maat gemaakte lijst worden deze artistieke foto's nog mooier. Posters.nl verzorgt dit voor je in de eigen lijstenmakerij. Andere mogelijkheden zijn wissellijsten of posterstrips, die je samen met de posters kunt bestellen. Deze worden de eerstvolgende werkdag na de bestelling bij je thuisbezorgd, zodat je ze gauw een mooi plekje kunt geven.