Specerijen Posters

1 - 9 van 9

 • Quickview

  Specerijen - Assaf Frank

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Specerijen in Lades

  40 × 50 cm

  € 14,95
 • Quickview

  Specerijen uit Marokko

  40 × 50 cm

  € 14,95
 • Quickview

  Zes ingrediënten

  24 × 30 cm

  € 5,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Vier soorten Specerijen

  24 × 30 cm

  € 5,95
 • Quickview

  Rode Peper

  24 × 30 cm

  € 5,95
 • Quickview

  Kaneel, Coriander en Gember

  30 × 30 cm

  € 7,49
 • Quickview

  Diverse Specerijen

  30 × 30 cm

  € 7,49
 • Quickview

  Specerijen

  24 × 30 cm

  € 5,95

1 - 9 van 9

Specerijen posters

Specerijenposters met allerhande kruiden doen het goed bij iedereen die gek is van koken en daarmee de keuken wil versieren. De smaakmakers uit vaak tropische gebieden zijn in elke keuken immers aanwezig als smaakstoffen en conserveringsmiddel. Met specerijenposters sta je nog meer in contact met je kookhobby. Daarnaast zijn specerijenposters een aanwinst voor het interieur van horecabedrijven.

De bekendste soorten die voorkomen op de specerijenposters uit de galerij van deze categorie zijn kruidnagel, mosterd, peper, zout, kaneel, gember en jeneverbes. Bij de specerijenposters die je online kan kopen bij deze posterwinkel tref je bakjes en lepelsetjes met verschillende kruidentypes, collages met de meest voorkomende kruiden, een kunstzinnig gevormde rode peper, een specerijenpot, kruiden uit landen als Marokko of elementen uit de geschiedenis en rijke traditie van de smaakmiddelen uit onze keuken. Ook zijn er op de productpagina van specerijenposters reproducties verkrijgbaar van de kunst van Frank Assaf, met specerijen als hoofdthema.

Specerijenposters aanwinst voor inrichting keuken of restaurant

Als jouw voorkeur uitgaat naar thema’s als specerijen, koken en keuken, check dan ook eens een paar andere productpagina’s. Denk aan de rubrieken Eten en Drinken Posters, Eten en Drinken Kunst of Koffie Kunst. Met een mooie reproductie of foto uit deze webwinkel krijg je iets unieks in huis om je keuken of horecagelegenheid mee op te fleuren!

De posters uit deze webwinkel zijn altijd hoogwaardig afgedrukt op stevig papier dat jarenlang mee gaat. Als de aanschafwaarde boven de 25 euro komt krijg je je specerijenposters gratis opgestuurd. De wijze van bestelling staat duidelijk en overzichtelijk gennoemd op deze website. En anders kun je nog altijd terecht bij de klantenservice die tot 21 uur tot jouw beschikking staat.

Kiezen uit een groot online aanbod specerijenposters

Een aanrader is om je kruidenposter te omhullen met een lijst, die je middels een online menu kunt bestellen. Er zijn hier vele standaardlijsten verkrijgbaar in alle gangbare maten en kleuren. Ook worden er lijsten persoonlijk voor jou gemaakt door de lijstenmakers van Posters.nl. Hierdoor ontvang je in een speciale maat of speciael material een maatwerk lijstprofiel. Een lijst is sowieso handig als je specerijenposters in een keuken ophangt in verband met aanslag door vetspetters.

Vanwege de reusachtige collectie van Posters.nl kan helaas niet altijd uit voorraad worden geleverd. Houd er rekening mee dat een posterbestelling in dat geval een dag later bij jou thuiskomt. Als een item niet aanwezig is op dat moment staat het altijd vermeld op de bestelpagina. Haal een aanwinst voor je keuken of restaurant in huis door met het bestellen van specerijenposters van de grootste posterwinkel van ons land!