Hardrock Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Life is a Path

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Vanitas

  61 × 91,5 cm

  Prijs: € 8,95

  Special Price € 4,95

 • Quickview

  Goth

  91,5 × 61 cm

  € 8,95

1 - 3 van 3

Hardrock posters

Hardrock muziek en fantasy gaan bijna hand in hand. Draken, doodskoppen en occulte symbolen en het gebruik van zwart, smoezelig wit en rood komen daarom op de hardrock posters van Posters.nl veelvuldig voor. Als het moet rocken, dan haal je de perfecte posters in de webshop van Posters.nl.

De echte hardrock posters

Hardrock muziek is voor dé muziek voor liefhebbers van harde drums en jankende gitaarsolo’s. Van duistere teksten die de donkere kant van

het leven belichten. Waarbij geflirt wordt met de dood en het hiernamaals. De hardrock posters van Posters.nl belichten deze kant van hardrockmuziek optimaal. Doodskoppen en schoppenaas komen veelvuldig samen voor op de posters, evenals grafzerken, slangen, draken en rozen met scherpe doorns. Een echte hardrockliefhebber of Hardrock-café moet minstens een van deze posters op te hangen, om zo de perfecte sfeer voor de muziek te creëren.

Bestel makkelijk hardrock posters

De echte hardrock posters van hoge kwaliteit bestel je bij Posters.nl. Kies de posters die je al bij je thuis aan de muur ziet hangen en

doe deze in je winkelwagentje. Bestel je de posters vandaag dan heb je ze de volgende werkdag al in huis. Daarnaast is het mogelijk om een bijpassende lijst voor de hardrock posters te bestellen. Posters.nl doet je al enkele suggesties bij je posterkeuze; je hoeft alleen maar het perfecte exemplaar uit te kiezen. Bovendien kun je op de website meteen zien hoe de poster er uit zal komen te zien in de door jou uitgekozen lijst. Ook voor poster plus lijst geldt: vandaag besteld is de volgende werkdag bij jou aan de muur.