Anchorman Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Anchorman 2 Ron Burgundy Poster 61x91.5cm

    61 × 91,5 cm

    € 6,95

1 - 1 van 1

Anchorman posters

Will Ferrell speelt Ron Burgundy, dé nieuwslezer en het gezicht van de San Diego nieuwszender in de jaren 70 van de vorige eeuw. Hij is ijdel, tikkeltje macho en arrogant. Soms kraamt hij allerlei onzin uit – wat uiteraard de beste quotes uit de film zijn – waarmee hij eigenlijk heel seksistisch en discriminerend uit de hoek kan komen. Niemand die het hem echter kwalijk neemt, het zijn immers de 70s. Maar hij leert zijn lesje wel als de nieuwszender een ankervrouw inhuur. Laat het maar aan Will Ferrell over om deze rol perfect neer te zetten. En daardoor zijn de Anchorman posters ook zo leuk.

Kleurrijke Anchorman posters

Fans van Anchorman 1 en 2 hangen uiteraard de kleurrijke Anchorman posters op in huis, maar ook in het filmhuis zullen deze posters

perfect op hun plek hangen. Naast de officiële filmposters zijn er ook posters met de doldwaze quotes van Ron Burgundy in de collectie opgenomen. En wat dacht je van een poster van alleen zijn onmiskenbare snor? Die hang je toch vol liefde op in een hippe kapperswinkel of bij je in de huiskamer?

Bestel makkelijk je Anchorman posters

De leukste Anchorman posters bestel je makkelijk via Posters.nl. Bestel vandaag de grappige en mooie posters en hang ze de volgende

werkdag al aan de muur. Om de posters hun hoge kwaliteit te laten behouden, kies je er natuurlijk voor om deze direct in te lijsten. Posters.nl geeft bij de poster van je keuze direct een suggestie voor de beste lijst. Bovendien kun je zien hoe de poster in de lijst eruit komt te zien. Ook de poster plus lijst heb je de volgende werkdag in huis.