Breaking Bad Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Breaking Bad I Am The One Who Knocks Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 4,95
 • Quickview

  Breaking Bad Better Call Saul! Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 2 van 2

Breaking Bad posters

Elke fan van Breaking Bad zou in het bezit moeten zijn van één van deze mooie Breaking Bad posters. De populaire Amerikaanse tv-serie combineert misdaad met een scheikundige invalshoek wanneer de hoofdpersoon, een scheikundeleraar, besluit om crystal meth de produceren en verkopen. Zo wordt de onderwereld langzaam vermengd met het maatschappelijk verantwoorde en volg je de avonturen van een nieuwbakken crimineel die diep in z’n hart maar gewoon een liefhebbende vader is. Humor wordt afgewisseld met heftige scènes en een goede dosis intelligentie en wetenschap in Breaking Bad. Dit blijkt een succesvolle formule want de tv-serie is alom geroemd en heeft vele awards gewonnen. Dat vraagt natuurlijk om de nodige merchandise, waaronder Breaking Bad posters die je vindt in de webwinkel van Posters.nl

Groot aanbod Breaking Bad posters

Heb je een fascinatie voor scheikunde en wetenschap? Vermeng dit met een vleugje emotie en een flinke scheut criminaliteit en het resultaat is gegoten in de Amerikaanse serie en film Breaking Bad. Hierin volg je het verhaal van scheikundeleraar Walter White. Wanneer hij in de problemen komt voelt hij zich genoodzaakt zijn kennis in te zetten voor criminele praktijken. Hij besluit crystal meth te maken en verkopen en belandt zo in een gure onderwereld.

Hoe dit hem af gaat was te volgen in vijf seizoenen van de Breaking Bad film. De serie is inmiddels gestopt maar de vele fans kunnen nog nagenieten met onder andere Breaking Bad posters. De film posters zijn een weerspiegeling van de serie, met indrukwekkende portretten van de hoofdpersoon in z’n nieuwe leven. De film posters van Breaking Bad bevatten soms ook bekende citaten uit de film en serie. Herbeleef momenten uit de Breaking Bad serie met de film posters uit de verzameling van Posters.nl.

Het ingenieuze logo van Breaking Bad verwijst naar het scheikundige deel dat in de serie verweven zit. Deze en nog meer opvallende beelden zie je terug op de Breaking Bad posters die verkrijgbaar zijn.

Kies je favorieten

De verzameling Breaking Bad posters van Posters.nl is indrukwekkend! Je vindt er posters van verschillende grootte en vormen. Kies een film poster die aansluit bij de ruimte die jij wil aankleden met een Breaking Bad poster. Klik op een poster die jou aanspreekt en je belandt op de pagina die jou alle informatie geeft over de betreffende poster. Dit is inclusief de prijs, het formaat en de levertijd voor het door jou gekozen product. Zoek nu jouw favoriete Breaking Bad posters uit en bestel vandaag nog!