Fame Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Fame Groep Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Fame One Sheet Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 2 van 2

Fame posters

Fame! Wie wil er nu niet voor eeuwig voortleven in de harten van fans? De jongens en meiden van Fame wel. En daarom gaan ze naar een speciale kunstacademie voor theater, muziek en dans. De film en serie uit de jaren 80 zette Fame als verhaal op de kaart, want beroemd worden daar moet je heel wat voor doen. Veel musicals volgden en in 2009 werd een remake van de film gemaakt waarmee het verhaal nieuw leven in werd geblazen. De nieuwe jongens en meiden van deze populaire film schitteren op het witte doek en bij jou aan de muur dankzij de hoogwaardige Fame posters van Posters.nl.

Remember met Fame posters

De remake van de jaren 80 versie van Fame is niet zomaar een remake; het is een update van het verhaal. Het hebben van dromen is een

universeel gegeven, deze naleven ook. Alleen het tijdperk is anders. En dat maakt van Fame een geweldig verhaal dat je altijd kunt vertellen. De Fame posters vertellen dit verhaal. Kevin, Malik en de rest zijn afgebeeld op fris gekleurde posters waar het logo van Fame in rood vanaf spat. Naast cast posters zijn er ook Fame filmposters in de collectie van Posters.nl opgenomen. Compleet met mantra (dream it, earn it, live it) en het Fame logo in goud.

Bestel makkelijk je eigen Fame posters

Leef je eigen droom en laat je daarbij motiveren door de jongens en meisjes van Fame met de prachtige Fame posters. Je bestelt deze

posters gemakkelijk via Posters.nl. Kies er meteen een mooie, vrolijk gekleurde lijst bij. Vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis!