Fight Club Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Fight Club Rules Infographic Poster 61x91.5cm

    61 × 91,5 cm

    € 6,95

1 - 1 van 1

Fight Club posters

Een film waar je je hoofd moet bijhouden is Fight Club. Een intrigerende film met Edward Norton en Brad Pitt in de hoofdrollen. Slapeloosheid kan rare dingen doen met een mens, Edward Norton speelt ‘de verteller’ die nacht na nacht niet kan slapen. Hij probeert van alles, totdat hij ontdekt dat vechten helpt om te slapen. Samen met een louche zeepverkoper begint hij de Fight Club, waar ze niet alleen vechten, maar ook aan duistere zaakjes werken, waarbij de wereld van slaap en waken danig door elkaar gaan lopen. De duistere wereld van de club is prachtig weergegeven in de Fight Club posters van Posters.nl.

Zeep & regels op Fight Club posters

De Fight Club posters laten diverse belangrijke onderdelen van de film zien. Zoals de regels van de Fight Club en natuurlijk de speciale

knallend roze Fight Club zeep. Maar natuurlijk zijn er ook filmbeelden van de acteurs op de Fight Club posters te bewonderen. Deze posters van hoge kwaliteit verdienen het overigens gewoon om ingelijst te worden. Kies bij je poster daarom direct een prachtige lijst. Posters.nl doet je alvast enkele suggesties. Je hoeft alleen nog maar te kiezen.

Bestel je eigen Fight Club posters

Alle filmliefhebbers maar ook eigenaren van filmhuizen en restaurants met een cineastisch thema horen gewoon een of meerdere Fight Club

posters aan de muur te hangen. Voor alle liefhebbers goed nieuws: vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis. Kies je favoriete posters plus lijst en geniet van de film met de poster aan de muur.