Friends Posters

1 - 5 van 5

 • Quickview

  Friends Skyscraper Poster 61x91.5cm

  91,5 × 61 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Friends Infographic Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 4,95
 • Quickview

  Friends Central Perk Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Friends Infographic Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Friends Polaroids Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 5 van 5

Friends posters

Ben jij ook zo verknocht aan de grappen van Chandler, Monica's neurotische schoonmaakaanvallen, Joeys 'How you doin'?', Ross' wetenschappelijke monologen waarbij Rachel wegdoezelt en Phoebe's buitenissigheid? Een van de Friends posters uit het aanbod van Posters.nl brengt de zes vrienden bij jou in huis en zorgt meteen voor een gezellige sfeer. Of je nu een poster boven je bureau hangt of in je woonkamer, je hebt de onafscheidelijke vriendenclub altijd in de buurt.

Vrienden voor het leven

Of Ross en Rachel nu wel of niet 'on a break' waren, ze blijven een hartveroverend stel. Deze en andere bekende quotes uit de Friends-serie zijn allemaal verzameld op een van de Friends posters in het uitgebreide gamma van Posters.nl. Misschien wil je je toiletdeur opvrolijken met wijsheden die je kunt opsteken uit de show? Kies dan voor de 'Everything I know in life, I learned from Friends' poster op groot formaat. Een poster waarop je de cast ziet bovenop een wolkenkrabber brengt meteen ook een vleugje New York in jouw huis. Het bekende logo van Central Perk-café doet het zeker goed boven de koffiezetmachine en een poster bezaaid met polaroidfoto's van de zes vrienden past mooi tussen jouw fotocollectie.

Friends posters snel in huis

Bestel vandaag voor 17.00 uur je poster, dan wordt hij de volgende werkdag al bij je thuis geleverd. Het bestelproces is supereenvoudig op Posters.nl. Je kunt zelfs met een druk op de knop zien hoe je poster er ingelijst zou uitzien en de lijst van je keuze meteen mee bestellen.