Godfather Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  The Godfather Quote Poster 40x40cm

  40 × 40 cm

  € 12,95
 • Quickview

  The Godfather Kat Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 2 van 2

The Godfather posters

De film The Godfather stamt uit 1972 en is een ware klassieker. Eigenlijk al vanaf het moment dat de film in de bioscoop kwam tot op de dag van vandaag. The Godfather films betekende een doorbraak voor de jonge Al Pacino, een comeback voor Marlon Brando en leverde maar liefst drie Oscars op. De film is de standaard geworden voor een goede misdaadfilm en wordt door vele filmmakers als blauwdruk genomen. Het is ook een van de meest geciteerde films aller tijden. En deze citaten komen zeker terug op de The Godfather posters van Posters.nl.

"I gonna make him an offer he can't refuse"

Het verhaal van The Godfather gaat over een maffiafamilie in New Tork. De familie ligt danig onder vuur en moet proberen het imperium in stand te houden. Hiervoor moeten er natuurlijk wat mensen uit de weg worden geruimd. De posters van Posters.nl laten voornamelijk de belangrijkste man in de familie zien: Don Vito Corleone (gespeeld door Marlon Brando). Deze icoon wordt vooral afgebeeld met zijn kat of samen met een van zijn uitspraken. Er zijn sfeervolle zwart-wit posters, posters in zwart met rood, waarbij de rode roos echt naar voren komt en posters in kleur, voor zowel aan de muur als de deur.

Haal gemakkelijk The Godfather posters in huis

Via Posters.nl is het heel makkelijk om deze iconische posters snel aan de muur te hebben hangen van een filmhuis of je woonkamer. Plaats vandaag nog je bestelling voor een van de The Godfather posters en je hebt deze, zelfs met lijst, de volgende werkdag al in huis.