Hannah Montana Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Hannah Montana Glam Rocker Poster 40x50cm

    40 × 50 cm

    € 4,95

1 - 1 van 1

Hannah Montana posters

Ieder meisje droomt er stiekem van dat ze een popster is. De aandacht, de glitter en de glamour. Maar wat als je ook nog gewoon naar school gaat en je door je vrienden niet anders behandeld wil worden, omdat je ineens beroemd bent? Miley Stewart (gespeeld door Miley Cyrus) overkomt dat en ze weet er wel raad mee. Overdag is ze gewoon Miley en ’s avonds treedt ze op met een blonde pruik onder de naam Hannah Montana. De serie en de films waren (en zijn) een groot succes. Geen wonder dat de Hannah Montana posters van Posters.nl nog steeds zo populair zijn.

Een dubbelleven op Hannah Montana posters

Het dubbelleven van Miley wordt op verschillende posters in de collectie verbeeld door Miley zowel met donker haar als met de blonde

Hannah Montana pruik af te beelden. De meeste posters in de collectie zijn echter van de vrolijke popzangeres zelf. Gekleed in bonte, hippe kleding voor felgekleurde achtergronden spatten zij en haar glimlach werkelijk van de posters af. Je krijgt spontaan zin om zelf te gaan zingen! In de collectie zijn ook officiële filmposters opgenomen.

Bestel makkelijk Hannah Montana posters

Bij een echte fan van Hannah Montana mogen deze posters natuurlijk niet ontbreken op de slaapkamer! De Hannah Montana posters blijven het

allermooist in een bijpassende lijst die je ook op Posters.nl kunt kopen. Voor poster alleen, maar ook voor een poster plus lijst geldt: vandaag je bestelling geplaatst is de volgende werkdag al in huis. Beleef de droom van Miley keer op keer met deze mooie Hannah Montana posters.