Hobbit Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  The Hobbit Desolation Of Smaug Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 4,95
 • Quickview

  The Hobbit The Company Poster 50x40cm

  50 × 40 cm

  € 4,95
 • Quickview

  The Hobbit Map Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 6,95

1 - 3 van 3

The Hobbit posters

Hobbits zijn net mensen, ze praten hetzelfde en zijn net zo intelligent. The Hobbit posters zijn een prachtige wandversiering. Ze zijn afgeleid van de film the Hobbit, waarin verteld wordt hoe Bilbo Baggins aan De Ene Ring kwam. Deze ring maakt de drager onzichtbaar, maar brengt ook duistere gevolgen met zich mee. Het begon allemaal toen Gandalf op zijn deur klopte en vroeg of hij mee wilde om met een groep van dwergen Erebor, het rijke land van de dwergen, te bevrijden van de vuurspuwende draak Smaug. Een lange reis begint. Onderweg moeten ze het opnemen tegen trollen, orks en andere wezens. Het verhaal speelt in Midden-Aarde, in de film het prachtige landschap van Nieuw-Zeeland.

Een geweldig avontuur

Na The Hobbit begint het verhaal van The Lord of The Rings. Frodo, Sam, Meriadoc en Peregrin kunnen hun reis beginnen, samen met Aragorn en Boromir. Ze moeten het opnemen tegen tovenaars als Saruman en Sauron. The Hobbit posters zijn een prachtig inkijkje in deze wereld. Mooie foto's uit de films zijn perfect afgedrukt op kwaliteitspapier. Met deze posters aan je muur maak je deel uit van deze fascinerende wereld. De schrijver J.R.R. Tolkien maakte ook gedetailleerde landkaarten en ook deze zijn verkrijgbaar als The Hobbit posters.

Bestel snel en makkelijk Hobbit Posters

Om zo snel mogelijk van deze posters te genieten, hoef je ze alleen maar te bestellen. Ze worden dan de volgende werkdag nog bij je thuis bezorgd. Deze prachtige posters worden nog waardevoller met een mooie lijst. Dat kan extra goed met een lijst uit de eigen lijstenmakerij van Posters.nl.