Home Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Home Maan Poster 61x91.5cm

    61 × 91,5 cm

    € 6,95

1 - 1 van 1

Home posters

Door Home posters in te slaan, herbeleef je het verhaal van deze sciencefiction animatiefilm uit 2015. Posters van divers pluimage zijn voorhanden in de sectie filmposters. De online shop van Posters.nl is tot de nok toe gevuld met aantrekkelijke producten geïnspireerd op film en televisieseries. Fans van tekenfilm/animatie slaan hier hun slag.

Home posters vertellen het verhaal van de zogenaamde ‘Boov’, kleine gekleurde aliens die op zoek zijn naar een nieuw thuis. Op de vlucht voor hun vijanden treffen zij de planeet aarde. Een invasie volgt waarbij de buitenaardse wezens de huizen van de aardbewoners in beslag nemen. De mensen raken verspreid over de aarde. Zo raakt de tiener Tip gescheiden van haar moeder Lucy. De ‘Boov’ hebben dit probleem door hun komst veroorzaakt. Zij moeten daarom te hulp schieten om moeder en dochter te herenigen.

De film is geproduceerd door de Dreamworks animatiestudio. Jong en oud beleven plezier aan de jolige karakters en absurde verwikkelingen in de film. Dankzij Home posters is vermaak en ontspanning nooit ver weg.

Home posters lichten jouw favoriete personage uit

De film is gebaseerd op het boek “The True Meaning of Smekday”, geschreven door Adam Rex. De filmadaptatie was een groot succes in de bioscoop. Recensenten waren iets minder enthousiast, maar dat mag de pret niet drukken.

De wereld van Home bezit een reeks interessante personages. Zoals de stoere Tip Tucci en de eigenwijze ‘Oh’. Of Captain Smek, de dwaze leider van de ‘Boov’. Bepaal jouw voorkeur in Home posters en ontvang deze vervolgens snel in huis. Jouw favoriete personage is met Home posters altijd in de buurt. Houd de aanbiedingen in de gaten. Hoge kortingen zijn regelmatig van toepassing op Home posters. Mis het niet!

Bekijk vooral ook de posters van andere films. Door meerdere producten samen te bestellen spaar je verzendkosten uit. Althans, wanneer de totale bestelwaarde meer dan 25 euro bedraagt. Om zo lang mogelijk van jouw posters te genieten, is het verstandig om deze in een beschermende omlijsting te plaatsen. Lijsten in diverse vormen en maten maakt Posters.nl zelf in haar lijstenfabriek. Voeg dus een fraaie lijst aan je order toe.

Klip-en-klaar bestelproces

Posters.nl staat pal voor een plezierige afhandeling van alle bestellingen. De producten zijn onderverdeeld in heldere categorieën. Een klip-en-klaar bestelproces bespaart jou tijd en inspanning. Als een product onverhoopt niet op voorraad is, krijg je hiervan bericht. Van niet voorradige posters wordt dan de levertijd gegeven. Duurt het te lang? Dan annuleer je vanzelfsprekend kosteloos.

Koop Home posters en andere creatieve verfraaiingen in de webwinkel van Posters.nl!