Ninja Turtles Posters

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Ninja Turtles posters

In de jaren 80 van de vorige eeuw kropen de Teenage Mutant Ninja Turtles voor het eerst uit het riool en veroverden de harten van velen. En nu zijn ze weer helemaal terug om een nieuwe generatie met succes te veroveren. Nieuwe tekenfilmseries en films doen van Ninja Turtle fans van alle leeftijden het hart sneller kloppen. En dankzij de Ninja Turtles posters van Posters.nl haal je Leonardo, Michelangelo, Rafael en Donatello snel in huis.

De stoerste Ninja Turtles

De Teenage Mutant Ninja Turtles spreken iedereen tot de verbeelding. Het is een geweldige combinatie van schattige schildpadden, superhelden, kung fu en de humor van tieners. Iedere Ninja Turtle heeft zijn eigen karakter waardoor je jezelf snel aangetrokken zal voelen tot een van de karakters die het beste bij jou past. Ben jij de leider (Leonardo), de uitvinder (Donatello), de grappenmaker (Michelangelo) of de rebel (Rafael)? De Ninja Turtles posters belichten alle karakters apart, maar samen zijn ze natuurlijk extra stoer. Daarom zijn er ook posters met de vier broers samen. Daarnaast zijn er posters in verschillende stijlen in de collectie opgenomen. De vrolijke gekleurde posters in de stijl van de tekenfilmserie of in de meer duistere stijl van de bioscoopfilms.

Bestel makkelijk Ninja Turtles posters

Haal de Turtles sneller in huis dan je ‘Cowabunga’ kan roepen door de Ninja Turtles posters bij Posters.nl te bestellen. Wanneer je vandaag namelijk een bestelling plaatst, dan heb je de posters de volgende werkdag al in huis. Zelfs wanneer je er een lijst bij neemt. Posters.nl heeft namelijk veel lijsten waarin de posters nog beter tot hun recht zullen komen.