Sherlock Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Sherlock Watson Poster 61x91.5cm

    61 × 91,5 cm

    € 6,95

1 - 1 van 1

Sherlock posters

Sherlock Holmes, de man die ieder mysterie oplost. In de bloedstollende series weten ze je iedere keer weer te verassen. Spannend en mysterieus, dat zijn toch wel de meest bijpassende termen. Dat zie je ook in de Sherlock posters terug. De Sherlock posters zijn gemaakt in donkere tinten en geven een spannende look aan je kamer.

The game is on.

Sherlock Holmes, gespeeld door Benedict Cumberbatch, heeft een goede vriend en partner waar hij mee samenwerkt. Dit is natuurlijk Dr. John watson, gespeeld door Martin Freeman. Beide mannen zijn op de posters te vinden. Je kunt kiezen voor een solo poster, waar enkel Sherlock opstaat. Maar je kunt ook een poster kiezen waar ze allebei te zien zijn. Dit is onder andere zo bij de poster "The game is on". Tevens kun je kiezen voor één van de Sherlock posters met zijn bekende quotes. Zo kennen alle Sherlock Holmes fans de uitspraak; I'm not a psychopath, I'm a high functioning sociopath.

Sherlock posters bestellen

De bestelprocedure van je Sherlock poster is eenvoudig en zo gedaan. Je hoeft dus geen mysteries op te lossen om te begrijpen hoe dit in z'n werk gaat. Is de Sherlock poster voor 17:00 uur bestelt dan heb je hem de volgende werkdag al binnen.De Sherlock Holmes posters koop je bij Posters.nl tegen de scherpste prijzen. Ook kunnen de posters eenvoudig ingelijst worden door de eigen lijstenmakerij.