South Park Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    South Park Laatste Avondmaal Poster 158x53cm

    158 × 53 cm

    € 9,95

1 - 1 van 1

South Park posters

Welkom in South Park, een klein plaatsje in Amerika waar Kyle, Stan en Cartman de dienst uitmaken en waar Kenny vaak vermoord wordt. Voor zo'n saai stadje gebeuren er eigenlijk wel heel veel vreemde dingen in deze langlopende animatieserie. Van alieninvasies tot de wederopstanding van Jezus, je ziet het allemaal gebeuren in South Park. De kleurrijke bewoners hebben zelf ook vreemde verhalen te vertellen, en deze komen op de South Park posters allemaal tot leven.

Kleurrijke South Park posters

De South Park posters van Posters.nl zijn vrolijk, divers en laten alle kanten van het leven in South Park zien. In de collectie komen klassieke zinnen voor van Stan, Kyle en Cartman, zoals "O my God they killed Kenny!" of "It's my body, I'll do what I want!". Ook de vele gezichten en outfits van Cartman komen aan bod, en wat dacht je van een poster met alle kinderen uit South Park, van Timmy tot Butters. Dat is pas een gezellige boel aan de muur.

Bestel makkelijk South Park posters

De mooiste South Park posters bestel je uiteraard makkelijk via Posters.nl. Vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis. Om te zorgen dat de South Park kids geen problemen veroorzaken, kun je ze inlijsten in een perfect bijpassende lijst. In de webshop kun je een lijst vinden van de eigen lijstenmakerij. Bovendien kun je op de site bekijken hoe de South Park poster eruit komt te zien in de lijst, compleet met de plaatsing van een passe partout. Bestel je vandaag nog een poster plus lijst, dan ontvang je deze de volgende werkdag in huis.