Star Trek Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Star Trek Trexels Timeline Poster 61x91.5cm

    61 × 91,5 cm

    Prijs: € 6,95

    Special Price € 2,95

1 - 1 van 1

Star Trek posters

Space, the final frontier… de beroemde openingszin van Star Trek series en films geven menig Trekkie tot op de dag van vandaag kippenvel. Captain Kirk en zijn crew, Voyager, Deep Space Nine en Captain Picard van The Next Generation weten nu nog menig mens aan de buis te kluisteren om zo hun avonturen te volgen. En met de nieuwe films zijn geliefde karakters als Uhura, Jim Kirk en natuurlijk Mr. Spock weer helemaal terug om de harten van nieuwe fans te veroveren. En met de prachtige Star Trek posters haal je deze prachtige epos in huis.

To boldly go met Star Trek posters

De Star Trek posters van Posters.nl bieden voor alle verschillende fans diverse taferelen uit het Star Trek universum. Uiteraard zijn de filmposters goed vertegenwoordigd, maar ook favoriete quotes (bijvoorbeeld Live Long And Prosper) en een Star Trek uniform evolutie vind je terug in de ruime collectie posters van Star Trek. De posters zijn ideaal voor fans, maar zeker ook voor filmcafés.

Star Trek posters met warp speed in huis

Oke, misschien niet met warp speed, maar wanneer je vandaag nog je favoriete Star Trek poster bestelt, dan ontvang je deze wel al de volgende werkdag. En dat is ook heel snel. Zelfs wanneer je de poster plus lijst bestelt heb je de gehele bestelling snel in huis. Kies uit de collectie de perfecte lijst voor je nieuwe poster. Bij Posters.nl vind je verschillende mooie standaard wissellijsten en lijsten uit de eigen lijstenmakerij. En dankzij de voorbeeldfunctie op de website kun je direct bekijken hoe de poster er ingelijst uit komt te zien.