Superman Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Superman Classic Logo Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 4,95
 • Quickview

  Superman Supergirl Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 2 van 2

Superman posters

De man van staal, dat is de bijnaam van Superman en die naam is niet uit de lucht komen vallen. Hij dankt zijn bovennatuurlijke superkrachten aan de planeet waar hij vandaan komt, waardoor hij op aarde kan uitgroeien tot een ware held. De wees die door gewone mensen wordt opgevoed is al jarenlang geliefd bij jong en oud. Posters.nl heeft zijn krachten gevangen op spectaculaire Superman posters. Zowel in de vorm van filmposters (ideaal voor filmcafés, bioscopen en bij je thuis) als de iconische S.

Spannende Superman posters

De Superman posters zijn stuk voor stuk spannende kunstwerken die perfect passen in ieder interieur. Vooral de spannende, wat duistere filmposters zijn mooie kunstwerken waar je je ogen niet van af zult kunnen houden. De iconische S is uiteraard goed zichtbaar op iedere poster. En wat dacht je van de vintage Superman posters? Compleet met lichtblauwe achtergrond, felgekleurde S en rode cape. Ideaal voor comic book liefhebbers. En Supergirls worden natuurlijk ook niet vergeten: knalroze met veel bling.

Superman posters vliegensvlug in huis

Bestel de mooiste Superman posters gemakkelijk via Posters.nl. Plaats vandaag nog je bestelling voor een poster of een poster plus lijst en deze wordt de volgende werkdag al bij je thuis bezorgd. Ingelijst is de poster nog mooier. Op Posters.nl kun je diverse lijsten om de Superman poster 'passen' om te bekijken hoe straks de poster er plus lijst uit zal komen te zien. Zo kun je de perfecte lijst bij de Superman poster uitzoeken.