Trolls Posters

1 - 5 van 5

 • Quickview

  Trolls Karakters Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Trolls Crazy Party Animal Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Trolls Poppy Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Trolls The Movie Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 6,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Trolls Karakters Poster 50x40cm

  50 × 40 cm

  € 4,95

1 - 5 van 5

Trolls

Filmposters waaronder die van een kaskraker zoals Trolls vind je terug bij Posters.nl. Deze vreugdevolle muzikale familiefilm van de makers van Shrek heeft al vele kinderharten gestolen. Je dochter of zoon zal na het zien van een kinderfilm als Trolls graag posters als aandenken willen hebben. Dan moet je bij een webshop als Posters.nl zijn, onder andere bieden we je alle keuze voor filmposters.

Sinds een film als Trolls in omloop is zijn de mokken, sleutelhangers, T-shirts en natuurlijk posters niet aan te slepen. In de animatiefilm rondom de lieve trolletjes zijn ze onophoudelijk aan het dansen, zingen en knuffelen, totdat de pessimistische monsters de Bergens hen willen oppeuzelen.

Mooie schattige posters van de film Trolls

Op de posters van Trolls zie je alle leuke karakters uit de film op één poster, of jouw grootste helden apart uit een herkenbaar gedeelte uit de film. Vind hier je een Trolls poster met Diamond Guy, DJ en natuurlijk de bij elk meisje geliefde Poppy met haar roze pakje. Roep met de posters uit deze webshop je herinneringen aan Trolls tot leven, de film met onweerstaande muziek van onder anderen Ariana Grande, Gwen Stefani en Justin Timberlake, die speciaal voor deze film de mega-hit ‘Can’t stop the feeling’ opnam.

Natuurlijk is het zo dat de Trolls filmposters door filmproducent Dreamworks Animation een goedgekeurde vormgeving hebben. De posters spreken iedereen aan die van de film genoten heeft. Bij de Trolls posters van deze site ontdek je niet alleen de mooiste foto’s, maar ook een print die haarscherp is en zelfs na lange blootstelling aan zonlicht blijven de kleuren bewaard. Daar komt bij dat er eersteklas dik papier wordt gebruikt zodat de poster een degelijke en kwalitatieve uitstraling heeft.

Trolls posters voordelig eenvoudig online kopen bij Posters.nl

De filmposters van de vriendelijke trolletjes zijn beschikbaar in verschillende formaten. Omdat ze zo geliefd zijn bij kinderen hoeven ze er niet hun hele spaarvarken voor om te keren want de filmposters van deze online winkel zijn zeer betaalbaar. De afmetingen van de posters zijn te bestellen in 40 x 50 cm en je hebt de keuze voor 61 x 91,5 cm. Je kunt je posters snel en makkelijk aan de muur bevestigen met behulp van posterplakkers die voor enkele euro’s in deze webwinkel te bestellen zijn. Maar misschien is het mooier om er een lijst bij te bestellen. Deze lijst is op maat te maken bij de lijstenmakerij in de webshop. De lijst stel je via een makkelijk stappenplan zelf samen op deze website.

Met een Trolls filmposter maak je bijna ieder kind blij. Leuk voor op een verjaardag en het staat prachtig op iedere slaapkamer. Als het om posters gaat, gaat het om Posters.nl.