Vikings Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Vikings Bloed Poster 91.5x61cm

    91,5 × 61 cm

    € 6,95

1 - 1 van 1

Vikings Posters

Beleef de spannende serie met Vikings posters voor in huis. Vikings vertelt het historische verhaal van de Vikingen die vanuit Scandinavië de rest van Europa verkennen. Dit verloopt niet zonder slag of stoot, en het hoofdpersonage Ragnar neemt je mee op soms bloeddorstige avonturen. Een portret van hem of één van de andere personages vind je op één van onze Viking posters. De afbeeldingen vertonen memorabele scenes uit de serie en nemen je mee in de spannende verhaallijn.

De beste Vikings posters

De Vikings posters uit ons assortiment brengen het avontuur van de noorderlingen tot leven! Met het levensechte beeld dat ze vormen waan je jezelf in deze historische mijlpaal. Het spannende tijdperk van de Vikingen werd gekenmerkt door strijd, overwinningen en nederlagen. Ragnar en zijn vrienden geven je een kijkje in deze gebeurtenissen uit het verleden. De fictieve serie geeft een beeld uit de waargebeurde historie van Noord-Europa en geniet populariteit in verschillende landen. De Iers-Canadese serie wordt uitgezonden in onder andere Amerika, Canada, België en Nederland.

Nog indrukwekkender wordt het resultaat als je jouw Vikings posters personaliseert met een lijst op maat. In het lijstenatelier ontwerp je lijsten in een kleur en formaat naar keuze. Maak de belevenis nog realistischer met een perfect bijpassende lijst voor je Vikings posters voor aan de wand. Met deze service heb je geen omkijken meer naar je nieuwe Viking posters als decoratie voor aan de wand. De Viking posters worden geleverd met een lijst die jij zelf hebt ontworpen, of een standaard lijst in het juiste formaat. Deze Viking Posters vormen de beste aankleding voor elke ruimte in je huis! Benadruk je liefhebberij voor deze populaire serie met de beste Viking posters van Posters.nl

Lijst op maat

Heb je geen behoefte aan een gepersonaliseerde lijst? Je hebt ook de keuze uit een aantal standaard lijsten in het juiste formaat voor jouw Viking posters. Kies gemakkelijk de juiste lijst voor je nieuwe posters. Het enige wat jou rest is het ophangen van je nieuwe wanddecoratie. Deze Vikings posters vormen de beste aankleding voor je interieur. Met de avontuurlijke Viking afbeeldingen is het onmogelijk om de historische, bloedstollend spannende sfeer niet op te merken. Neem een kijkje in de wereld van de Vikings met één van de Viking posters van Posters.nl. Behalve de hoofdpersonages uit de serie zijn er ook posters die een belangrijk moment uit de serie uitbeelden. Kijk snel of jouw favoriete afbeelding verkrijgbaar is in onze webshop op Posters.nl!