Wonder Woman Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Wonder Woman Verdedig Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Wonder Woman - Logo

  60 × 80 cm

  € 17,95
 • Quickview

  Wonder Woman - Logo

  40 × 40 cm

  € 12,95

1 - 3 van 3

Wonder Woman

De film en strips van Wonder Woman zijn geliefd bij vele vrouwen en meisjes en posters van deze stoere heldin zijn uiteraard verkrijgbaar in de webshop. Wonder Woman ontstond in de jaren veertig in de stal van DC Comics en is altijd populair geweest. Elke fan van de games, de stripverhalen en de film zal posters van Wonder Woman aan de muur willen hebben. Ook is deze supervrouw in trek bij liefhebbers van fantasy en mystieke verhalen en mensen die het feminisme omarmen.

Wonder Woman is een mooie en zelfverzekerde prinses van de Amazones met bovenmenselijke krachten, zoals te zien op de posters van deze webshop. Met haar posters op de muur gaat de actiefilm van Wonder Woman weer herleven, inclusief beelden van haar magische wapens als de onverwoestbare armbanden en natuurlijk de ‘lasso van de waarheid’.

Elk meisje die de film van Wonder Woman heeft gezien ervaart haar als rolmodel en kun je een groot plezier doen met een van de vele posters uit deze webwinkel. Ideaal als een betaalbaar maar origineel cadeau voor als iemand jarig is of met Sinterklaas.

Mooi aanbod film posters van Wonder Woman

Als diverse aanbieder van onder andere filmposters spreekt het voor zich dat je bij een webwinkel als Posters.nl Wonder Woman posters in verschillende soorten en afmetingen tegen een voordelige prijs bestelt. Je dochter of kleindochter kan lang plezier hebben van zo’n filmposter op de slaapkamer, in elk geval tot een nieuwe filmhype de aandacht weet te trekken. Je kunt kiezen uit verscheidene mooie en bonte posters, waarop naast Wonder Woman ook de andere personages in verschillende houdingen en omgevingen te zien zijn. De filmposters van de Wonder Woman spreken iedereen aan die van de film genoot.

Alle filmposters van deze webshop zijn van hoogstaande kwaliteit op eersteklas dik papier gedrukt. De afdruk van je filmheld zal blijvend mooi zijn en bevat een coating teven UV-stralen.

Posters van de Wonder Woman film kun je online kopen bij Posters.nl

Bij de bestelling van een Wonder Woman filmposter is het verstandig om goed op het formaat te letten. Posters.nl geeft je de keuze voor compacte posters, maar ook grotere afmetingen van posters van 61 x 91,5 cm. Ook is het mogelijk om op deze site online een lijst bij je poster bestellen. Daarnaast is het laten maken van een lijst op maat door de lijstenmakerij ook een mogelijkheid bij deze webshop. Deze omlijsting stel je eenvoudig zelf samen aan de hand van een handig stappenmenu.

Verras je dochter of vriendin met een prachtige Wonder Woman filmposter. Filmposters koop je bij Posters.nl!