Angry Birds Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Angry Birds Resevoir Birds Poster 61x91.5cm

    61 × 91,5 cm

    Prijs: € 6,95

    Special Price € 5,56

1 - 1 van 1

Angry Birds posters

Het meest populaire tablet en PC spel van de afgelopen vijf jaar is toch wel Angry Birds. De kleurrijke boze vogeltjes die je naar hartenlust over het beeld mag schieten en daarbij zoveel mogelijk torens moet omgooien of varkentjes moet raken. Ieder level is anders en biedt zowel groot als klein ontzettend veel puzzel- en schietplezier. Geen wonder eigenlijk. Want je mag bij dit kleurrijke spel best wel een beetje gemeen zijn. De populariteit van Angry Birds nam helemaal een vogelvlucht na de introductie van Angry Birds Star Wars. Gelukkig heeft Posters.nl de boze vogeltjes gevangen in diverse Angry Birds Posters. Gezellig voor in de spellenwinkel of om op te hangen in de slaapkamer van jezelf of een kind.

Vrolijke Angry Birds posters

De vogeltjes van Angry Birds mogen wellicht een beetje boos kijken, de posters zijn zeer gezellig en vrolijk. Dat komt natuurlijk ten

eerste door de felle, voornamelijk primaire kleuren die de posters laten sprankelen. Ten tweede door de gekke afbeeldingen. Kies voor een klassieke Angry Birds poster met de vogeltjes, groene varkentjes en de neerstortende torens op de achtergrond. Maar de echte Star Wars liefhebber neemt natuurlijk de poster met het varkentje verkleed als Darth Vader. Hou je toch meer van iets minder boze vogeltjes, dan is de knotsgekke raceposter van Angry Birds echt iets voor jou.

Bestel makkelijk Angry Birds posters

Wil jij deze Angry Birds posters snel aan de muur hebben hangen? Bestel ze vandaag nog en je ontvangt ze de volgende werkdag in huis. Om

de posters er pico bello uit te laten zien, kies je uiteraard een mooie lijst bij de bestelling. Ook de poster plus lijst heb je de volgende werkdag in huis.