Assassins Creed Posters

1 - 4 van 4

 • Quickview

  Assassins Creed Origins Bayek Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Assassins Creed Origins Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Assassins Creed Personages Poster 50x40cm

  50 × 40 cm

  € 4,95
 • Quickview

  Assassins Creed Personages Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 6,95

1 - 4 van 4

Assassins Creed posters

Ga mee terug in de tijd. Naar het oude Venetië of naar het Midden-Oosten tijdens de kruistochten. Leef het leven van je voorvaderen als piraat of Native American. Help mensen, rekruteer andere Assassins en versla in ieder tijdperk de Tempeliers. Sluip door bossen en kelders en maak zo de wereld een stukje veiliger. De computergame Assassins Creed heeft het allemaal in zich. En of je nu Ezio, Altaïr of Connor bent, het spel kruipt al snel onder je huid. En met de Assassins Creed posters laat je jouw liefde voor het spel het beste zien.

De mooiste Assassins Creed posters

De games hebben een wat duister karakter, het gaat immers om een hoofdpersoon dat opereert vanuit de schaduw. De Assassins Creed posters

geven deze sfeer overduidelijk weer. Een tikkeltje donker, veel schaduwen, maar vooral veel actie. De posters geven exact de hoesjes van de spellen weer, maar ook de Abriposter afbeeldingen zijn vertegenwoordigd. Deze bijzondere afbeeldingen hang jij toch ook op in de woon- of gamekamer? Ook geschikt voor winkels die computergames verkopen.

Bestel makkelijk Assassins Creed posters

De mooiste Assassins Creed posters bestel je makkelijk bij Posters.nl. Uiteraard bestel je meteen een mooie lijst (standaard of uit eigen

lijstenmakerij) mee met de poster. Zo hou je de Assassins Creed poster namelijk piekfijn in orde, zonder scheurtjes of vlekken. Bij je keuze krijg je meteen een aantal suggesties voor bijpassende lijsten. Bestel je Assassins Creed posters plus lijst vandaag nog, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis. Dat wordt gamen onder het goedkeurend oog van je favoriete Assassins Creed karakters.