Battlefield Posters

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Battlefield posters

Oorlog. Het is de ultieme strijd tussen goed en kwaad. Van het verzet tegen de bezetter. Special ops, bewegen door de schaduw en soms frontale confrontaties tussen beide partijen. De gameserie Battlefield heeft het allemaal in zich. Al sinds de eerste release op de PC tot aan de releases voor PlayStation en Xbox kent het spel een grote schare fans. En speciaal voor die fans heeft Posters.nl Battlefield posters in de collectie opgenomen.

Laat het zien met Battlefield posters

Hoewel Battlefield zelf een ‘first-person shooter’-game is, waarbij je dus het gevoel hebt, zelf het geweer vast te hebben, omdat je je

karakter verder niet ziet, bevat het wel heel veel mooie beelden waarbij de karakters met elkaar communiceren of interactie hebben. De sfeervolle tussenfilmpjes dragen er aan bij dat je niet alleen maar achter een geweer aan rent. Net als de interactie tussen jouw karakter en de wereld om hen heen. Ook de Battlefield posters geven heel sfeervol aan waar de game overgaat en voor staat. De afbeeldingen zijn hetzelfde als die van het gamehoesje of als de Abri-posters.

Bestel makkelijk Battlefield posters

De Battlefield posters zijn ideaal als promotiemateriaal te gebruiken in computerspelwinkels, maar natuurlijk mag zo'n poster niet

ontbreken in jouw woning. Echte liefhebbers van de Battlefield games kiezen naast een prachtige, hoogkwalitatieve poster ook voor een dito lijst om de poster in op te hangen. Bij Posters.nl bestel je makkelijk je favoriete Battlefield poster plus lijst in de zeer uitgebreide webshop. Bovendien als je vandaag nog je bestelling plaatst, dan heb je poster plus lijst de volgende werkdag al in huis.