Fallout Posters

1 - 8 van 8

 • Quickview

  Fallout Vault Forever Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 4,95
 • Quickview

  Fallout 4 Nuka Cola Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 4,95
 • Quickview

  Fallout 4 Enlist Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Fallout 4 Vault Forever Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Fallout 4 Nuka Cola II Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Fallout 4 Nuka Cola Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Fallout 4 Vault Boy Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Fallout 4 Mask Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 8 van 8

Fallout posters

Breng de wereld van Fallout tot leven met de nieuwste Fallout posters! In Fallout wanen spelers zich in de toekomst waarin Amerika grotendeels is verwoest na een kernoorlog tegen Rusland. In het roleplaying spel kunnen spelers hun eigen rol bepalen in deze nieuwe beschaving die is gevormd onder de overlevenden. Ontdek hoe de wereld er uit ziet als er geen sprake meer is van een rechtstaat. Bepaal je strategie en zorg dat je bondgenoten krijgt, of maak indruk op de vijand door ze te verslaan. Vind hier de bijpassende posters!

Beleef de wereld van Fallout posters

De wereld van Fallout spreekt tot de verbeelding. Een aantal kleine details herinneren ons aan de beschaving zoals we die nu kennen. In grote lijnen is het land na een Fallout compleet veranderd. Er wordt beroep gedaan op de overlevingskracht van de mens. In de verschillende delen kan jij je weg vinden in deze nieuwe wereld. En met de Fallout posters vermeng je die wereld met je huidige realiteit! Vind een aantal bekende afbeeldingen van het computerspel op de Fallout posters in de webwinkel. Presenteer jezelf als Vault bewoner met een van de Vault versies van de Fallout Posters of kruip in de huid van één van de andere figuranten uit het computerspel.

Je nieuwe Fallout posters zijn pas echt met een lijst. Behalve de normale lijsten vind je op Posters.nl ook de optie om een lijst te personaliseren. Kies hierbij zelf de kleur en het motief dat aansluit bij je nieuwe Fallout posters. Accentueer de donkere wereld van het spel met een originele lijst, of kies juist voor opvallende kleuren zodat het geheel zal opvallen in je interieur. De Fallout posters zijn een goede aanwinst voor je slaapkamer, woonkamer of misschien heb je wel een speciale ruimte voor je games!

Gemakkelijk besteld

Kies je Fallout posters naar keuze uit onze webshop en je ziet meteen welk formaat de poster heeft. Het is vanzelfsprekend dat de Fallout posters worden geleverd met een lijst in de juiste maat. Heb je extra wensen wat betreft de lijst? Kies dan voor een speciale lijst uit de lijstenmakerij van Posters.nl. Hier kan je zelf de lijsten voor je Fallout posters ontwerpen en laten bezorgen. Je bestelling is doorgaans zo spoedig mogelijk bezorgd. Zoek daarom nu in deze webwinkel nog je favoriete Fallout posters, plaats je bestelling en decoreer elke ruimte in je huis morgen al met de nieuwe posters!