Ingelijste Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Wereldkaart Ingelijst Hout Zwart 66x96.5cm

  66 × 96,5 cm

  Prijs: € 59,95

  Special Price € 29,95

 • Quickview

  Wereldkaart Ingelijst Hout Eiken 66x96.5cm

  66 × 96,5 cm

  Prijs: € 59,95

  Special Price € 29,95

1 - 2 van 2

Ingelijste posters

Veel klanten van Posters.nl kiezen voor ingelijste posters. Want Posters.nl heeft niet alleen de prachtigste posters op elk gebied maar ook een bijpassende lijst. Een lijst geeft een poster een meerwaarde. Denk hierbij aan een mooiere en duurzamere uitstraling, een betere bescherming en net dat beetje extra glans dat een mooie poster verdient. Bij deze webwinkel kun je bijna duizend verschillende lijsten kopen. Daarnaast heeft Posters.nl ook nog een eigen lijstenmakerij voor perfect ingelijste posters.

Ingelijste posters komen veel beter tot hun recht dan posters zonder lijst. Het is immers een echte blikvanger in je huis en onderstreept je goede smaak. Als je de interesse weet van je vrienden, familie of zakenrelatie kun je ze met ingelijste posters heel goed een cadeau van blijvende waarde geven.

Ingelijste posters in alle kleuren en maten bij Posters.nl

De vele lijsten voor ingelijste posters bij deze webwinkel tref je in alle gangbare kleuren en maten. Daarnaast is er keuze uit verschillende materialen voor je lijst. Denk hierbij aan hout, aluminium en kunststof. Kies de materiaalsoort voor jouw ingelijste poster die het beste past bij de sfeer en uitstraling van jouw poster!

Op deze site tref je een handig zoekmenu om een lijst naar keuze te vinden. Je bent op deze manier snel bij het type lijst dat je nodig hebt. Aan de linkerzijde kun je selecteren op kenmerken als prijs, vorm, maat en beschikbaarheid. Af en toe komt het immers voor dat en lijst even niet op voorraad is en zijn er een paar dagen extra nodig om jouw gewenste lijst alsnog te bezorgen.

Ingelijste posters kopen doe je bij Posters.nl

Bedenk dat voor elke poster in het assortiment van deze webwinkel een geschikte bijpassende lijst leverbaar is. Een extra service die klanten van Posters.nl zeer op prijs stellen is de eigen lijstenmakerij. Zelf inlijsten is er dan niet meer bij. Je loopt dan immers het risico dat je je kostbare poster beschadigt of dat hij niet helemaal strak en perfect in de lijst komt te zitten. Door het uit handen geven van het inlijsten van een poster wordt het je dus heel makkelijk gemaakt!

De vakkundige medewerkers van de eigen lijstenmakerij van Posters.nl verwerken je poster graag in een inlijsting op maat. Uiteraard geheel volgens jouw wensen. Voor een professionele inlijsting op maat doorloop je het handige driestappenplan op deze website. Je kiest dan de kleur, het materiaal, de lijstsoort en een eventueel passé-partout naar keuze.

Maak je ingelijste posters extra bijzonder met een lijst van Posters.nl!