Bakugan Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Bakugan Poster 61x91.5cm

    61 × 91,5 cm

    € 8,95

1 - 1 van 1

Bakugan posters

Het begon als een anime (Japanse tekenfilm) serie en al gauw kon je het spel ook in de winkels krijgen: Bakugan. De tekenfilmserie draait om een groep kinderen die de wereld over reizen om toernooien te winnen. Daarbij komen ze veel slechteriken tegen die hun Bakugan, de wezens die via de kaarten tot leven komen, willen stelen of de kinderen gevangen willen nemen. Het spelen van een kaartspel was nog nooit zo spannend! Dan en zijn vrienden zijn wel door Posters.nl gevangen op kleurrijke Bakugan posters.

Beleef het avontuur met Bakugan posters

Ga je mee op avontuur met Dan, Shun, Marucho en hun vrienden? Met de kleurrijke Bakugan posters stap jij zo hun wereld in en gooi je

jezelf in de strijd tegen het kwaad. Op de posters zie je vooral de drie hoofdfiguren terug, samen met diverse Bakugan. Ook de andere kinderen van de strijdgroep zie je terug op de verschillende posters. Als een echte Bakugan fan wil je natuurlijk zo’n hoge kwaliteit poster aan de muur hebben hangen. De posters zijn ook zeer geschikt als sfeermateriaal in een spelletjeswinkel of om op te hangen in een Japans filmhuis. De posters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Bestel makkelijk Bakugan posters

De kleurrijke Bakugan posters bestel je makkelijk via de webshop van Posters.nl. Kies je favoriete poster en voeg deze toe aan je

winkelwagentje. Vandaag besteld betekent dat je de poster de volgende werkdag al in huis hebt. Wil je de poster nog specialer maken? Kies dan voor een lijst uit eigen lijstenmakerij. Bij je posterkeuze doet Posters.nl al enkele bijpassende suggesties. Voor poster plus lijst gelden dezelfde leveringsvoorwaarden.