Janosch Posters

1 - 12 van 12

 • Quickview

  Heiteres Bilder - ABC

  48 × 68 cm

  € 22,95
 • Quickview

  Janosch - Berenfamilie

  58 × 48 cm

  € 24,95
 • Quickview

  Janosch - Bloemenregen

  48 × 58 cm

  € 24,95
 • Quickview

  Janosch - Groepsfoto

  48 × 58 cm

  € 24,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Janosch - Bloemenvaart

  48 × 58 cm

  € 24,95
 • Quickview

  Janosch - Tigerente sofort

  48 × 58 cm

  € 16,95
 • Quickview

  Janosch - Wij Samen

  58 × 48 cm

  € 24,95
 • Quickview

  Janosch - Zomerdag

  58 × 48 cm

  € 19,95
 • Quickview

  Janosch - Onderweg

  58 × 48 cm

  € 24,95
 • Quickview

  Janosch - Huismuziek

  58 × 48 cm

  € 16,95
 • Quickview

  Janosch - Panama

  58 × 48 cm

  € 24,95
 • Quickview

  Janosch - Bloemengroet

  58 × 48 cm

  € 24,95

1 - 12 van 12

Janosch posters

Op de veelverkochte Janosch posters tref je superschattige plaatjes die de fantasie van kleine kinderen aanwakkert. Een echte aanwinst voor de slaapkamer van uw zoon of dochter of anders in de woonkamer. Janosch posters zijn tevens zeer geschikt voor de inrichting van een schoollokaal, kleuterklas, peuterspeelzaal of andere plekken waar veel kinderen komen. Elk kind voelt zich immers op zijn gemak bij de vriendelijke tekenstijl van Janosch posters.

Janosch (Horst Eckert, 1931) is in Duitsland wat Dick Bruna voor ons Nederlanders is. Zijn tekeningen en illustraties voor kinderboeken zijn superbekend en alom gewaardeerd. Behalve Janosch posters is er sinds de jaren zestig kleding, buttons, serviesgoed en nog veel meer verschenen waarop zijn tekeningen staan afgebeeld. Ook werd de kunst van Janosch verfilmd en in een operajasje gegoten.

Kinderen waarderen Janosch posters

De gemoedelijke Janosch posters hebben vaak thema’s als vriendschap en gezinsleven. Veelgezochte Janosch posters in deze webshop zijn de items ‘Zomerdag’, ‘Bloemenvaart’, ‘Wij samen’ of ‘Bloemengroet’.

Wie snel, voordelig en gemakkelijk janosch posters online wil bestellen is op deze site aan het juiste adres. Kijk op de zoeknaam ‘Janosch posters’ en selecteer wat je mooi vindt. Mocht je bestelling boven de 25 euro uitkomen dan hoef je geen portokosten te betalen! Je bestelde poster komt in principe de volgende werkdag bij jou thuis. Soms komt je poster één dag later, als op de bestelpagina vermeld staat dat een poster op dat moment niet in de voorraad is van de 20.000 artikelen die Posters.nl aanbiedt.

Blijf de website trouwens in de gaten houden voor nieuwe items in het aanbod van Janosch posters! Nog meer leuke posters voor kinderen, de kinderkamers of voor een leuk cadeautje vind je in rubrieken op deze site zoals ‘kinder posters’, ‘dieren posters’ of ‘film posters’.

Janosch posters met of zonder lijst kopen in webwinkel Posters.nl

Net als bij schilderijen is een mooie poster nog beter af als je zorgt voor een omlijsting. Ook dit behoort tot het aanbod van Posters.nl. Er is bij lijsten keuze uit verschillende materialen, zoals hout, aluminium of kunststof. Tevens zijn er passe-partouts verkrijgbaar.

Daarnaast kun je bij bijzondere wensen een inlijsting op maat laten maken door daarvoor online opdracht te geven. Dat is een handige optie als jouw poster afwijkende afmetingen, of als je een inlijsting wil hebben die precies past in jouw interieur. Het maken van een lijst door de professionals van de lijstmakerij van Posters.nl neemt maximaal een week extra in beslag.

Je doet elk kind een plezier met Janosch posters, die je voor een lage prijs online kan kopen bij Posters.nl.