Jip en Janneke Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Jip en Janneke Tanden Poetsen Poster 30x40cm

  30 × 40 cm

  € 19,95
 • Quickview

  Jip En Janneke Eten Aardbeien Poster 30x40cm

  30 × 40 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Jip En Janneke Wiegje Poster 30x40cm

  30 × 40 cm

  € 8,95

1 - 3 van 3

Jip en Janneke posters

Jip en Janneke. De geestelijke kinderen van Annie M.G. Schmidt hebben dankzij de tekeningen van Fiep Westendorp menig hart veroverd. De simpele verhaaltjes zijn voor kinderen nog steeds herkenbaar. Laat deze twee figuurtjes je huis veroveren met de hoogwaardige Jip en Janneke posters. Ideaal voor de kinderkamer, maar ook geweldig voor de kinderopvang of de kleuterschool. De kwaliteitsposters van Posters.nl brengen de stoere Jip en de schattige Janneke helemaal tot leven. Uiteraard zijn Takkie de hond en Siepie de poes ook op vele posters vertegenwoordigd.

Nostalgische Jip en Janneke posters

Beleef de verhalen van Jip en Janneke op een geheel nieuwe manier. Iedere poster vertelt namelijk een eigen verhaal en herinnert je aan een geliefd hoofdstuk uit het leven van deze twee kinderen. De vrolijke posters in kleur of klassiek zwart-wit laten bekende taferelen zien. Jip en Janneke achter de piano bijvoorbeeld. Of Jip en Janneke samen in bad. Jip en Janneke lekker buiten spelend. En natuurlijk de klassieker waar Jip Janneke een zelf geplukt bloemetje geeft. Naast de Jip en Janneke posters zijn er ook andere posters met tekeningen van Fiep Westendorp verkrijgbaar. Zoals de eigenwijze katten Pim en Pom.

Bestel de leukste Jip en Janneke posters

Jip en Janneke zullen altijd in de harten van kinderen worden opgenomen. Bestel daarom vandaag je eigen Jip en Janneke poster en ontvang het de eerstvolgende werkdag al bij je thuis. Om de posters tegen smoezelige kinderhandjes te beschermen, bestel je de poster uiteraard met een lijst. Kies voor een lijst uit de eigen lijstenmakerij of voor een standaard wissellijst. Voor iedere poster is er een geschikte lijst. En ook hiervoor geldt: vandaag besteld, is de volgende werkdag al in huis.