Paw Patrol Posters

1 - 9 van 9

 • Quickview

  Paw Patrol Pawsome Poster 40x50cm

  50 × 40 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Paw Patrol Pawsitive Vibes Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Paw Patrol Pawsome Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Paw Patrol Pawsitive Vibes Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Paw Patrol - Karakters

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Paw Patrol On A Roll Poster 50x40cm

  50 × 40 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Paw Patrol Karakters Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Paw Patrol No Pup Is Too Small Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Paw Patrol Karakters Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 8,95

1 - 9 van 9

Paw Patrol

Filmposters zoals die van de helden van het reddingsteam Paw Patrol vind je bij webwinkel Posters.nl. Deze vrolijke Amerikaans-Canadese film en kinderserie rondom de zeven puppy’s is de droom van elk jongetje van onder de acht. Je zoon of kleinzoon zal dolgraag posters van een film of serie als Paw Patrol op zijn slaapkamer willen. In dat geval moet je bij een webwinkel als Posters.nl zijn, met onder meer een groot aanbod in filmposters en kinderposters.

Bij de grootste webshop voor posters in Nederland zijn diverse mooie filmposters van deze avontuurlijke actieserie van Nickelodeon. Zo is er in het aanbod een poster van alle puppy’s bij elkaar maar ook exemplaren van de afzonderlijke leden van het heldhaftige reddingsteam. In allerlei aansprekende actiescènes zijn er in deze online winkel Paw Patrol filmposters verkrijgbaar van Chase, Marshall, Rubble, Zuma, Everest, Rocky en Skye.

Paw Patrol poster, een leuk cadeau voor de kinderen

Elke speelgoedwinkel heeft tegenwoordig een Paw Patrol-afdeling, zo populair zijn de sympathieke hondjes. De kinderen krijgen er geen genoeg van en zitten telkens opnieuw in spanning of de pups er weer in slagen om dieren en mensen in nood te redden. De Kerstman hoeft zich dus geen zorgen te maken of de cadeautjes wel op tijd bij de kinderen worden bezorgd en als de politie het even te druk heeft kunnen ze natuurlijk rekenen op hulp van het team van Paw Patrol.

Uiteraard zijn de Paw Patrol filmposters in de door filmproducent Spin Master Entertainment goedgekeurde vormgeving. De posters zijn zeer aansprekend voor elk kind dat van de serie of de film genoot. Bij de afdeling Paw Patrol van deze webshop vind je niet alleen de beste foto’s, ook is de print haarscherp en zelfs na langdurige blootstelling aan zonlicht blijven de kleuren goed. Daarnaast wordt degelijk dik papier gebruikt, zodat je filmposter een duurzame uitstraling heeft.

Paw Patrol posters online kopen doe je bij webwinkel Posters.nl

De posters van de puppy’s van Paw Patrol zijn er in verschillende formaten. De maten van de posters zijn 40 x 50 cm en 61 x 91,5 cm. Je kunt je filmposters gemakkelijk op de muur plakken met speciale posterplakkers die je bij deze webwinkel kunt bestellen. Mooier is misschien nog wel om een lijst erbij te bestellen. Tevens is het mogelijk om een lijst op maat te laten maken in de eigen lijstenmakerij van deze webshop. Deze stel je gemakkelijk zelf samen via een stappenplan op deze website.

Verras je kind of een jarige met een kleurrijke Paw Patrol filmposter voor zijn of haar slaapkamer. Filmposters en kinderposters bestel je online bij een webwinkel als Posters.nl! Van Pieter Post tot Cars en van Vaiana tot Trolls, je vindt het hier!