Regular Show

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Regular Show posters

De Regular Show is een succesvolle tekenfilmserie van Cartoon Network. De serie draait om de twee vrienden Mordechai (een blauwe gaai) en Rigby (een wasbeer). Ze werken in het park als terreinknechten. Althans, ze proberen altijd onder het werk uit te komen, met alle hilarische gevolgen van dien. De vrolijke serie is een beetje vreemd, maar dat maakt het heel toegankelijk voor kinderen en volwassenen. Daarom versier je kinder- of woonkamer met de vrolijke Regular Show posters.

Vrolijke Regular Show posters

De posters weerspiegelen het karakter van deze tekenfilmserie echt perfect. De vrolijke afbeeldingen van Rigby, Mordechai en hun vrienden

en baas zullen keer op keer een glimlach op je gezicht toveren. Kies voor een poster van de vrienden die luchtgitaar spelen op een hark – tot ongenoegen van hun baas die samen met de andere karakters uit de serie (zoals Yeti, Pops en High Five Ghost) op de achtergrond van de poster staan. Of kies voor de vrienden als ze aan Hamboning (lijfpetsen) doen. Dit zijn slechts enkele van de coole Regular Show posters uit de collectie van Posters.nl.

Bestel vrolijke Regular Show posters

Of je nu de vrolijke Mordechai en Rigby thuis wilt ophangen of juist in de stripwinkel of het klaslokaal, je bestelt de hoogwaardige

Regular Show posters natuurlijk op Posters.nl. Heb je een poster gekozen, dan krijg je direct van Posters.nl suggesties voor de beste bijpassende passe-partout lijsten. En bestel je vandaag nog je posters van Rigby, Mordechai en de rest (zowel met als zonder lijst) dan ontvang je deze de volgende werkdag al in huis.