Spongebob Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Spongebob Mixed Up Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Spongebob Gezichten Poster 30.5x91.5cm

  30,5 × 91,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Spongebob Ruiken Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 8,95

1 - 3 van 3

Spongebob posters

Hij woont in een ananas diep in de zee, Spongebob Squarepants. Het deuntje gaat je hoofd niet meer uit! De vrolijke spons beleeft onder water allerlei lollige avonturen. Dat doet hij niet alleen, maar met al z'n vriendjes. Haal nu de grappige Spongebob in huis, door een van de leuke Spongebob posters te bestellen. Er is genoeg om uit te kiezen. Dus er zit voor iedere Spongebob fan iets bij!

Spongebob Squarepants; "I hate mondays"

Het aanbod Spongebob posters op Posters.nl is heel uitgebreid. Je vind hier leuke posters met quotes van Spongebob en Patrick. Maar je kunt ook alle karakters bij elkaar op de poster kiezen. Zo staan Sandy, Patrick, meneer Krabs en alle andere er ook tussen. Natuurlijk zijn er genoeg posters met de vele gezichten van Spongebob. Je wordt in ieder geval vrolijk wakker, als je een van de Spongebob posters op je kamer hebt hangen.

Diverse maten Spongebob posters

De Spongebob posters variëren in formaat. Zo kun je precies het goede formaat vinden voor de plek die jij in gedachten had. De poster kun je beschermen door hem in te lijsten. Posters.nl heeft zelf een lijstenmakerij. Daar kan voor ieder formaat poster een passende lijst gemaakt worden en valt hij meer op. Alle posters op Posters.nl zijn scherp geprijsd. Bestel je voor 17:00 uur, dan heb je die de volgende werkdag al in huis!